Ali Babacan: 'İktidarı müsait bir yerde indireceğiz'

Ali Babacan, Nevşehir’de yaptığı esnaf ziyaretinde, "İktidarı müsait bir yerde indireceğiz" dedi.

GÜNDEM 30.08.2022, 12:35
6
Ali Babacan: 'İktidarı müsait bir yerde indireceğiz'
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Nevşehir’de yaptığı esnaf ziyaretinde iktidara yönelik eleştirilere karşı “Müsait bir yerde onları indireceğiz, yola devam edeceğiz” dedi.
Ziyaret kapsamında esnaf ile sohbet eden Babacan, altılı masa çalışmalarına ilişkin, “Anayasayı bir parti kendi başına değiştirecek sayıyı bulamıyor hiçbir zaman. Siyasi tarihimizde hiç olmamış. Anayasa değişikliği illa uzlaşma gerektiriyor. Biz o uzlaşmayı seçimden önce oluşturduk ki seçimden sonra memleket vakit kaybetmesin” açıklamasında bulundu
“ Tayyip Erdoğan küçük ortağıyla tuzak yapmaya çalışıyor ama biz o tuzakları yemeyeceğiz” diyen bir kişi, Babacan’ı “Çok sevindik, gurur duyduk, onurlandık buraya gelmenizden” sözleriyle karşıladı. Ali Babacan ise, “O dönem bitiyor. Müsait bir yerde onları indireceğiz, devam edeceğiz” diyerek yanıt verdi.
KPSS’yi kazanmış, ama mülakatta elenmiş bir atanamayan bir öğretmen annesi ise Babacan’a atanamayan öğretmenler sorununa çözüm bulunması için talepte bulundu. “Rica ediyorum kurtarın bizi, emekleri boşuna gitmesin çocuklarımızın. Yardım edin” diyen vatandaşa Babacan, “Hepsinin farkındayız. KPSS’de kazanıyorlar ama mülakatta eleniyorlar. Biz mülakatı kaldıracağız” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı