Ali Babacan: 'Ortak aday hedefinde sapma yok, amaç ilk turda almak'

Ali Babacan, altılı masanın Cumhurbaşkanı seçimi için ortak aday çıkarma hedefinden sapmadığını amacın ilk turda kazanmak olduğunu belirtti.

GÜNDEM 04.10.2022, 14:30
1
Ali Babacan: 'Ortak aday hedefinde sapma yok, amaç ilk turda almak'
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, altılı masanın Cumhurbaşkanı seçimi için ortak aday çıkarma hedefinden sapmadığını, ancak ismin seçim takviminin ileri dönemlerinde belirleneceğini belirtti. Babacan, altı genel başkan olarak bundan sonra masa için daha dikkatli ve özenli olma kararı aldıklarını kaydetti.
Babacan, Pazartesi akşamı Ankara'da gazetecilerle düzenlediği sohbet toplantısında seçime doğru gidilen süreçte gerek partisinin hazırlıkları gerekse altılı masanın çalışmaları ve son altılı masa toplantısında ele alınan konulara dair soruları yanıtladı.
Altılı masa bünyesinde şimdiye kadar çeşitli alanlarda komisyonlar kurulduğunu ve çalışmalar yapıldığını, ayrıca güçlendirilmiş parlamenter sistem için ortak bir hazırlığı da ortaya koyduklarını aktaran Babacan, son yapılan toplantıda ise altı partinin çalışmalarını kamuoyuna daha iyi duyurmak için bir iletişim komisyonu kurma kararı aldıklarını belirtti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı