Ali Koç'tan Galatasaray'a teşekkür mektubu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'a teşekkür mektubu yolladı.

SPOR 02.06.2021, 14:50
43
Ali Koç'tan Galatasaray'a teşekkür mektubu
Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler'in  Galatasaray - Fenerbahçe U19 Ligi maçının ardından GS TV ekranlarında övülmesiyle ilgili Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'a teşekkür mektubu yolladı.
Hürriyer Aren Spor'dan Süleyman Arat'ın haberine göre Süper Lig Elit U19 Ligi'nin 16. haftasında Galatasaray'ın evinde Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından GS TV'de Fenerbahçeli Arda Güler konuşulmuştu.
Galatasaray maçında sol ayağıyla müthiş bir gol atmış ve maç boyunca sergilediği performansla da göz dolduran 16 yaşındaki Arda Güler, GS TV sunucusu Serbay Şenkal'ın övgüsünü aldı.
GS TV'de Arda Güler ile ilgili olumlu değerlendirmelerde bulunan Şenkal, "Fenerbahçe'de forma giyen Arda Güler var. Muazzam bir gole imza attı. 16 yaşında kendi takımını yönlendirme kabiliyeti, liderlik vasfı, önemli meziyetlere sahip bir futbolcu. Türk futbolu Arda Güler adında bir futbolcu kazanacak. Fenerbahçe'yi bu anlamda tebrik etmemiz gerekiyor. Bunlar bizim evlatlarımız" demişti.
GS TV sunucusu Serbay Şenkal'ın övgü dolu yorumu sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.
Dün gerçekleştirdiği basın buluşması sonrasında bu konudan yeni haberi olduğunu söyleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Bu tip şeyleri daha fazla yapmamız Türk futboluna büyük fayda sağlayacaktır." dedi.
Başkan Ali Koç ayrıca konuyla ilgili Galatasaray'a teşekkür mektubu yazılması talimatı verdi.
Gündeme gelen Arda, kariyerine Gençlerbirliği altyapısında başladı. 2019 yılında Fenerbahçe altyapısına geçiş yapan Arda ile 2021'in başlarında profesyonel sözleşme imzalandı. Fenerbahçe ile sezon başında profesyonel sözleşme imzalayan Arda Güler'in kontratı 2023 yılında sona eriyor.
Arda ayrıca bu sezon U19 takımıyla 13 maça çıkarak, 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı