Ali Koç'tan "Yönetim istifa" seslerine cevap!

Ali Koç, Alanyaspor mağlubiyetinin ardından değerlendirmelerde bulunarak taraftarın "Yönetim istifa" tepkisine cevap verdi.

SPOR 25.10.2021, 07:55
5
Ali Koç'tan
Ali Koç, Alanyaspor mağlubiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Koç'tan taraftarın "Yönetim istifa" tepkisine cevap gelirken Vitor Pereira ile ilgili sözleri dikkat çekti.
"Bu maçı seyredip 2-1 kaybetmiş olmak, yani o ilk gol gelene kadar kimsenin aklının ucundan geçmiyordu, en kötü beraberlik olurdu fakat bir düşüş var, bu bariz. Şampiyonluğa oynayan her takımda bu olabilir." diyen Koç, "Son haftalarda oynadığımız maçlara baktığınız zaman iyi de oynasak kötü de oynasak istediğimiz sonuçları alamıyoruz.
Dolayısıyla taraftarın da serzenişte olması haklı. Yani bu camia yedi senedir şampiyonluk bekliyor. Ama dün hedefimiz neyse bugün de hedefimiz aynı. " dedi.
"Bu kadro geçen seneye nazaran daha kuvvetlenmiş bir kadrodur. O yüzden bizler, teknik kadromuz, oyuncularımız, yöneticilerimiz üstümüze düşen sorumluluk, vazife bir an evvel bu gidişatı durduracak hamleleri, eylemleri, görüşmeleri, iletişimi yapmak." açıklamasında bulunan F.Bahçe Başkanı Ali Koç, şöyle devam etti:

F.Bahçe'nin bu kadrosunun şmapiyonluk için yeterli olduğunu belirten Koç, "Oynanan futbol, ilk beş haftayı konuşsanız ‘ Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adayı’ derdiniz. Son dört haftayı konuşsanız ‘bu takım şampiyon olmaz’ diyebilirsiniz. Futbolun içinde olan şeyler, inişli çıkışlı durumlar!
Ama şunu tekrar söylüyorum taraftarımıza; evet, bu gece olan oldu, tepkilerinde de haklılar ama böyle bir sarmala girip, umutsuzluğa kapılıp ‘yine mi böyle bir sezon yaşayacağız?’ konumuna gelmemeleri! Çünkü bu işi başaracaksak hep beraber başaracağız." ifadelerini kullandı.
"Taraftar tepkisinde haklı, tepki bu gecede kalmalı ve bu takım toparlanıp tepeye oynayacak skoru da futbolu da yapabilecek kapasitededir" diye konuşan Ali Koç, şunları kaydetti:

"Taraftar tabii oyuncularımızın da maçtan sonra onlara gitmesine de tepki gösterdi, yine haklı olarak. Ben şahsen anlam veremedim. Ama onlar da aslında alkışlama, özür dileme mahiyetindeydi.
Onlar aslında taraftarı alkışlamaya gittiklerinde özür dilemeye gittiler. Ama bence bir nebze manasızdı, çünkü taraftarın haklı tepkisini başka yerlere çekti."
"Bundan hiçbir şüphem yok. Evet, ben de çok üzgünüm. Ben de istemem bu tip tepkileri ama bizim işimiz anlık, saniyelik konulara takılmak değil; problemi çözmek. Problemleri de çözeceğiz, devam edeceğiz.
Sadece biz düşüş yaşayan takım değiliz. 3-4 hafta arka arkaya düşüş yaşayan pek çok takım var. Bakın sadece bu hafta, 10 hafta sonra lige de bakın, ligin şu an üçte biri tamamlandı. Onlara da baktığınız zaman bize has bir şey değil. Bize tepkilerin daha fazla olması bize has bir durum."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı