Ali Koç'un hayali gerçek oluyor

Görev aldığı günden bu yana Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kuran Jorge Jesus, Şampiyonlar Ligi hasretine son vermeye hazırlanıyor.

SPOR 25.10.2022, 10:00
1
Ali Koç'un hayali gerçek oluyor
Süper Lig'in 11. haftasını lider kapatan  Fenerbahçe, 23 puanla zirvedeki yerini aldı.
Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un oynattığı futboldan memnun olan taraftarlar Başakşehir ile oynanan son iç saha maçında yoğun sevgi gösterisinde bulunmuştu.
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Jesus ile milli takım arasında görüşmek isteyen Ali Koç'un uzun süreli bir kontrat teklifinde bulunacağı iddia ediliyor.
Süper Lig'de 8 sezonluk şampiyonluk hasretine bu sene son vermeye kararlı olan Fenerbahçe'nin Jesus'a geniş yetkiler vererek rüya takım oluşturmayı amaçladığı öğrenildi.

Son olarak 2008-2009 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele eden Fenerbahçe'nin uzun süren şanssızlığı bu sezon sonlandırmak istediği belirtildi.
Türkiye'nin UEFA puanından dolayı bu sezon şampiyon olunması durumunda bile play-off oynayacak olan Sarı-lacivertlilerin kadroda eksikleri Mayıs ayında tamamlaması bekleniyor.
Edinilen bilgilere göre Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi durumunda Ali Koç'un Jesus ile bir araya gelerek en az 2 yıldız futbolcuyu transfer edebileceği aktarıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı