Ali Yeşiladağ’ın kaset iddiaları hakkında İnce’den yeni açıklama

Hasta olduğu söylenen Muharrem İnce, hakkında çıkan iddialar hakkında açıklama yaptı. Ali Yeşiladağ’ın kaset iddialarının kumpas olduğunu ifade eden İnce, savcıları ve gazetecileri göreve çağırdı.

GÜNDEM 10.05.2023, 22:10
5
Ali Yeşiladağ’ın kaset iddiaları hakkında İnce’den yeni açıklama
Son günlerde Ali Yeşildağ isimli şahsın hedefinde olan Muharrem İnce sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.
Bugün gerçekleştireceği bir çok faaliyetini iptal eden ve sağlık sorunları olduğu söylenen Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Twitter üzerinden kamuoyuna yeni bir açıklamada bulundu.

Hakkında çıkan sansasyonel iddiaları yalanlayan Muharrem İnce bu iddiaları ortaya atanların FETÖ’cüler oldğunu ifade ederken Gazetecileri ve savcıları göreve davet etti. Yapılanların algı operasyonu olduğunu öne süren İnce “45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı