Alım gücü sorulan Macron, lüks saatini kolundan çıkardı

Fransa'da, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Bell & Ross marka saati hakkında konuşurken masa altında çıkardığı görüntüler, alım gücü tartışmalarına neden oldu ve ülke gündeminde yer aldı.

DÜNYA 23.03.2023, 21:55
5
Alım gücü sorulan Macron, lüks saatini kolundan çıkardı
Fransa'da Emmanuel Macron hükümeti, emeklilik yaşını 2 yıl uzatan tartışmalı düzenlemeyi Meclis onayı olmadan uygulamaya geçirmesiyle ülkede gösteri ve grevler devam ediyor. Reformun en önemli seçim vaatleri arasında yer aldığını savunan Macron, bu yılın sonuna kadar uygulamaya geçirilmesini istediğini söyledi. Bunun popülerliğinin düşmesine yol açabileceğinin farkında olduğunu belirterek, ülkenin genel çıkarlarını tercih ettiğini ifade etti.
Macron'un bu açıklamaları, reform karşıtlarını kızdırdı ve protestoların devam etmesine neden oldu. Ancak programda yaşanan bir olay, dikkatleri başka bir yöne çekti. Bir izleyicinin alım gücüyle ilgili bir sorusuna cevap verirken, Macron'un ellerini masanın altına soktuğu görüldü. Macron, ellerini tekrar masaya çıkardığında, Bell & Ross marka lüks saatinin kolunda olmadığı fark edildi.
Bu görüntüler, Macron'un sahip olduğu zenginliğe ve lüks yaşam tarzına dair tartışmaları yeniden alevlendirdi. Ancak reform tartışmaları ve protestolar hala devam ediyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı