Almanya Milli Takım için Berisha önerisi

Fenerbahçe'den kiralık olarak Bundesliga ekibi Augsburg'a transfer olan ve başarılı performansıyka adından söz ettiren Mergim Berisha için Almanya Milli Takımı'na sürpriz bir öneride bulunuldu.

SPOR 23.09.2022, 22:45
3
Almanya Milli Takım için Berisha önerisi
Fenerbahçe 'den kiralık olarak Bundesliga ekibi Augsburg'a transfer olan Mergim Berisha, gösterdiği performanslarla dikkatleri üzerine çeiyor.
Kicker'da yer alan habere göre  Almanya Milli Takımı'na öneride bulunan Augsburg Sportif Direktörü Stefan Reuter, Mergim Berisha hakkında şu açıklamaları yaptı: "Almanya'nın Dünya Kupası kadrosunda bir sürpriz olursa forvetimiz Mergim Berisha değerlendirilebilir.
Bayern Münih'i yıktı
Kiralık olarak Augsburg'a imza atan Berisha, yeni takımına hızlı bir giriş yaptı. Bundesliga'da 3 maçta 1 gol, 1 asistle skor katkısı veren 24 yaşındaki forvet, hafta sonunda attığı golle Augsburg’a Bayern Münih karşısında tarihi bir zafer yaşattı.
Golcü futbolcu, Alman ekibinin Austria Lustenau'yu 5-2 mağlup ettiği hazırlık maçında ise adeta şov yaptı ve 90 dakikayı 4 golle tamamladı.
Fenerbahçe ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi var
Güncel piyasa değeri 4.5 milyon Euro olan Berisha, kiralık olarak Alman ekibinde forma giyiyor. Başarılı oyuncunun Fenerbahçe ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.
Fenerbahçe 'nin 2021/22 sezonu başında Salzburg'dan 5 milyon Euro karşılığında renklerine bağladığı Mergim Berisha, hem geçen sezonki etkisiz performansı hem de sezon başı kampındaki oyunuyla teknik direktör Jorge Jesus'un gözüne girememiş ve forma şansı azaldığı için ayrılma kararı alarak Augsburg'a kiralık olarak transfer olmuştu. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı