Son Dakika

Alparslan Kuytul işkenceye sert çıktı: Şimdi herkesi dövüyorsun da...

Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul, vakıf mensubu 3 kişinin ifade vermek için gittiği Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nde işkenceye maruz kalmasına sert sözlerle tepki gösterdi.

GÜNDEM 14.09.2021, 23:00
22
Alparslan Kuytul işkenceye sert çıktı: Şimdi herkesi dövüyorsun da...
Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne ifade vermeye giden 3 Furkan Vakfı mensubunun kendilerini sorgulayan polisler tarafından işkenceye maruz kalması büyük yankı uyandırdı. Onur kırıcı muamele ile karşılaşan Y.T., A.H. ve E.E bugün çıkarıldığı mahkeme sonrası serbest bırakıldı.
Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul, vakıf mensubu 3 kişinin gördüğü muameleye tepki göstererek, “Bu zulmedenler evlerine gidip nasıl uyuyacaklar? Bu alçakların eşleri ve çocukları bunların getirdiği ekmeği nasıl yiyecekler?” diye sordu.

Sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kuytul, “Adaletin olmadığı hakimlerin ve savcıların emirle hareket ettiği böyle bir ülkede kardeşlerimiz serbest kaldılarsa bunun manası dosyanın tamamen bomboş olduğudur. Bu zulmedenler evlerine gidip nasıl uyuyacaklar? Bu alçakların eşleri ve çocukları bunların getirdiği ekmeği nasıl yiyecekler? İşkenceci polisler kazancınız haramdır.” ifadelerini kullandı.

Alparslan Kuytul, şunları kaydetti:
“Konuyu bilmediğin halde neden işkence yapıyorsun? Hiç kimse ahireti unutmasın! Makamının, ne olduğunun önemi yok! Şimdi herkesi dövüyorsun da yarın yaşlandığında düğmeni bile ilikleyemeyeceksin. Belki yerinden kalkamayacaksın. Ve sonunda mezara girecek, ahirette hesap vereceksin!
Adaletin olmadığı hakimlerin ve savcıların emirle hareket ettiği böyle bir ülkede kardeşlerimiz serbest kaldılarsa bunun manası dosyanın tamamen bomboş olduğudur!
Bu zulmedenler evlerine gidip nasıl uyuyacaklar? Bu alçakların eşleri ve çocukları bunların getirdiği ekmeği nasıl yiyecekler? İşkenceci polisler kazancınız haramdır! 3 gün boyunca Adana Emniyeti önünde, bugünde adliye önünde gece gündüz ayrılmadan bekledik.
Furkan Hareketi, tüm dünyaya örnek olacak bir mücadele sergilemiştir ve sergilemek zorundadır. Kardeş olmak laftan ibaret değildir. Kardeş olmak bedel ödemeyi gerektirir. O bedeli ödemeyi göze alamayanlar kardeş olamazlar.”

Yorumlar (1)
Zeki Başaran 3 yıl önce
Zalimler mutlaka bir gün hesap verecekler.
Yaşasın mazlumların dayanışması.
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı