Altay Bayındır'a şans doğdu: Kaleye geçiyor!

Manchester United’a transfer olan Altay Bayındır, forma giymek için sabırsızlıkla bekliyor. Andre Onana’nın Afrika Uluslar Kupası’na gidip gitmeyeceği belirsizliğini korurken son haberlere göre milli kalecimiz için forma kapısı aralandı.

SPOR 16.11.2023, 09:40
1
Altay Bayındır'a şans doğdu: Kaleye geçiyor!
Sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, geçen süreçte forma giyme fırsatı yakalayamadı.
Andre Onana’nın istikrarsız performans sergilediği dönemde dahi teknik direktör ten Hag, milli kaleciye şans tanımadı. Son gelişme olan Afrika Uluslar Kupası ile birlikte Altay Bayındır’ın forma giymesi mümkün oldu.
Altay Bayındır’ın kalede olacağı maçlar İngiliz basınında çıkan habere göre; Afrika Uluslar Kupası’na katılıp katılmamak konusunda kararsız kalan Andre Onana’nın nihayet gitmeye karar verdiği belirtildi.
Bu gelişme sonrasında Altay Bayındır ligde Tottenham, Wolverhampton, West Ham United ve Aston Villa maçlarında kaleyi koruyabilir.
Afrika Uluslar Kupası, 13 Ocak - 11 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek ve turnuva Fildişi Sahili’nde yapılacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
Namaz Vakti 07 Aralık 2023
İmsak 06:05
Güneş 07:31
Öğle 12:35
İkindi 15:08
Akşam 17:29
Yatsı 18:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı