Altaylı son noktayı koydu: "Altılı Masa'nın adayı küçük resimde gizli"

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, bugün kaleme aldığı yazısında altı parti liderinin Cumhurbaşkanlığı için seçeceği ismin küçük resimde gizli olduğunu belirterek dikkat çeken bir iddia da bulundu.

GÜNDEM 11.11.2022, 15:25
2
Altaylı son noktayı koydu:
HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü yazısında Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı konusunda dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.
Altaylı yazısında "Belli ki, Mansur Bey kendisine gösterilen tüm teveccühe rağmen, aday olarak kendisini ortaya atmayacak. Bir yandan da doğru bir tavır, Ankara seçmenine karşı nezaketli bir tavır." değerlendirmesini yaptı. 
Fatih Altaylı yazısını şu ifadeler ile sürdürdü,

ABB Başkanı Mansur Yavaş ile Eylül ayı ortalarında bir Teke Tek yapacaktık. Adının güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanı adayı olarak gündeme getirilmesi ve Ümit Özdağ’ın açıklamaları sonrası Mansur Yavaş programı yapmaktan vazgeçti. Çünkü programda ister istemez Cumhurbaşkanlığı adaylığı gündeme gelecek, onun da toplumu tatmin edecek bir yanıt vermesi gerekecekti.
Yanıt vermesi de, vermemesi de önemli olacaktı. Üzerindeki tartışmalar büyüyecekti. Çok belli ki, Mansur Bey bu tartışmanın içinde olmak istemiyor. Bence altılı masanın cumhurbaşkanı adayı meselesinde gözden kaçırılan bir şey var. Cumhurbaşkanı adayı olacak kişi, açıklanan ilkeler gereği çıktığı partiye genel başkan olamayacak. O zaman şuna bakmak lazım.
Mansur Yavaş aday olursa CHP’nin bir sonraki genel başkanı Ekrem İmamoğlu’dur. Ekrem İmamoğlu aday olursa CHP’nin bir sonraki genel başkanı Mansur Yavaş değildir. Bu durumda CHP’liler kimin aday olmasını ister? Sizce Meral Akşener bir sonraki seçimde başbakanlık için kiminle yarışmak ister? Sanki adayın ismi biraz da burada gizli, büyük resimde değil küçük resimde.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı