Altılı Masa'nın liderleri mesajı verdi: Cesaret zamanı kararlıyız

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ev sahipliğinde bir araya gelen Altılı Masa'nın 9 saatlik toplantısının ardından liderler sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

GÜNDEM 06.01.2023, 07:40 06.01.2023, 15:01
6
Altılı Masa'nın liderleri mesajı verdi: Cesaret zamanı kararlıyız

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ev sahipliğinde bir araya gelen Altılı Masa'nın 9 saatlik toplantısının ardından liderler sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.
Davutoğlu, "Yarının Türkiyesi İçin ‘Cesaret Zamanı!’ diyerek kararlılıkla ilerleyen tüm Genel Başkanlara teşekkür ediyorum” dedi.
  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 10'uncu kez bir araya geldi. Davutoğlu'nun öncülüğünde Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşen toplantı yaklaşık 9 saat sürdü.
Altılı Masa’nın 10’uncu toplantısının ardından Davutoğlu, “Geçmişe değil geleceğe, nefrete değil sevgiye, öfkeye değil merhamete, korkuya değil ümide ayarlıyız. Yarının Türkiyesi İçin ‘Cesaret Zamanı!’ diyerek kararlılıkla ilerleyen tüm Genel Başkanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantının ardından Davutoğlu, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
“Geçmişe değil geleceğe, nefrete değil sevgiye, öfkeye değil merhamete, korkuya değil ümide ayarlıyız. Yarının Türkiyesi İçin ‘Cesaret Zamanı!’ diyerek kararlılıkla ilerleyen tüm Genel Başkanlara teşekkür ediyorum.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun mesajı şöyle:
Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizde yeni bir dönemi hep birlikte başlatacağız.
Bu minvalde, bugün gerçekleştirdiğimiz 10. toplantımıza ev sahipliği yapan Sn. Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere, değerli genel başkanların her birine teşekkür ediyorum."

Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı mesaj şöyle:
"Tarihi sorumluluğumuz doğrultusunda, ülkemize gerçek anlamda demokrasi ve adaleti getirmek ve herkesin huzurlu olduğu bir Türkiye’yi inşa etmek için bir araya geldiğimiz toplantıya ev sahipliği yapan başta Sn Ahmet Davutoğlu olmak üzere, tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum."

Akşener'in açıklaması şu şekilde:
"Cumhuriyetimizin yeni asrında ülkemizi kurucu değerlerine yeniden kavuşturmak hedefiyle bir araya geldiğimiz bu değerli toplantı için; Başta ev sahibi Sayın @Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum."

DP lideri Gültekin Uysal'ın mesajı şöyle:
"Ülkemizin ve Milletimizin gerçek gündemleri, can yakıcı meseleleri üzerine samimi manada çözüm üretebilmek, CHS'nin devlet ve kamu hayatında yol açtığı tahribatı gidermek diğer taraftan Cumhuriyetimizi gerçek ve işleyen bir demokratik düzenle buluşturmak gayretindeyiz.
Bu vesileyle bugün Gelecek Partisi ev sahipliğinde Sayın Ahmet Davutoğlu'nun misafiriydik.
Başta Sayın Davutoğlu olmak üzere gayreti ve gayeyi paylaştığımız tüm Liderlere teşekkür ediyorum."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın mesajı şöyle:
"Geçiş Süreci Yol Haritası ile Ortak Politikalar Metnini konuştuğumuz, 2022 yılını ve gündemi değerlendirdiğimiz toplantımız sona erdi. Toplantımıza ev sahipliği yapan Sayın Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı