Altılı masadan “Teröre Geçit Vermeyeceğiz” ortak tepkisi: Lanetliyoruz

Altılı masa, bugün DEVA Partisi'nde başladı. Liderler toplantının başında İstanbul Taksim’de meydana gelen hain terör saldırısını ele aldı ve ortak bir açıklamada bulundu.

GÜNDEM 14.11.2022, 14:10 14.11.2022, 18:53
Altılı masadan “Teröre Geçit Vermeyeceğiz” ortak tepkisi: Lanetliyoruz

Altılı masanın ikinci tur görüşmelerinin ikinci toplantısı bugün DEVA Partisi ev sahipliğinde genel merkez binasında başladı.
CHP, DP, Gelecek, İYİ Parti ve Saadet Partisi genel başkanları DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ev sahipliğinde DEVA Partisi Genel Merkezi’nde buluştu. Toplantının devam ettiği sırada liderler “Teröre Geçit Vermeyeceğiz” başlıklı ortak bir açıklama yaparak kamuoyu ile paylaştı. Liderler toplantının ardından bir açıklama daha yapacak.
Altılı masanın “Teröre Geçit Vermeyeceğiz” başlıklı yazılı açıklamasında, “Terörü, terör örgütlerini ve terörden medet umanları lanetliyoruz. Bizler, Türkiye’yi terör saldırılarıyla dizayn etmek isteyenlere karşı kararlı duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. Terör örgütlerinin amaçlarına ulaşmalarına hiçbir koşulda müsaade etmeyeceğiz.” denildi.
Açıklamanın tamamı şöyle:
“Dün (13 Kasım 2022) İstanbul Taksim’de meydana gelen hain terör saldırısını toplantımızın öncelikli gündem maddesi olarak ele aldık.
Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Hayatını kaybedenlerin sayısının artmaması için dua ediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.
Terörü, terör örgütlerini ve terörden medet umanları lanetliyoruz.
Bizler, Türkiye’yi terör saldırılarıyla dizayn etmek isteyenlere karşı kararlı duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. Terör örgütlerinin amaçlarına ulaşmalarına hiçbir koşulda müsaade etmeyeceğiz.
Terörle mücadelenin hukuk devletinin en öncelikli görevlerinden birisi olduğu inancındayız. Bu mücadele sonuç alana dek sürdürülmelidir.
Bizler sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve kararlıyız.
Milletimizin barış, huzur ve güven ortamında yaşaması hepimizin elindedir.
Ülkemizin yarınlarını demokratik bir hukuk devletinde güvenle kuracağız.
Bütün zorlukları hep birlikte aşacağız.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı