Altılı Masa’nın Adana’daki teşkilatları bir araya geldi

Yaklaşan seçimler öncesinde Altılı Masa’nın üyelerinin illerdeki toplantıları da hız kazandı.

SİYASET 12.01.2023, 04:35
Altılı Masa’nın Adana’daki teşkilatları bir araya geldi
Altılı Masa’nın Adana ili seçim işlerinden sorumlu başkanları, yaklaşan seçimler için ilk toplantısını gerçekleştirdi. Saadet Partisi Adana İl Başkanlığı ev sahipliğinde CHP Adana Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Av. Sabri Sarı, DEVA Partisi Adana Seçim İşleri Başkanı Av. Selçuk Özsoylu, Gelecek Partisi Adana Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Av. Bekir Can Özkan, İYİ Parti Adana Seçim İşleri Başkanı Oğuz Büken, Saadet Partisi Adana Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Mustafa Çekilarız katılımıyla gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 5 saat sürdü. Altılı Masa’nın Adana’daki seçim kurmaylarının toplantıda odaklandığı konu ‘seçim güvenliği’ oldu. Emsal teşkil edecek bu buluşmaların devam edeceği belirtilerek, toplantının ardından bir ortak basın açıklaması yapıldı.
Altılı Masa’nın Adana ili seçim işlerinden sorumlu başkanlarının ortak basın açıklamasında, seçimlerin önemine dikkat çekilerek, “Adana’mız başta olmak üzere tüm milletimizin iradesinin yansıyacağı seçim sandıklarına sahip çıkmak adına hangi siyasi partiye veya adaya verilmiş olursa olsun tek bir oyun dahi değerli olduğunun bilinciyle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Seçim günü görev yapacak sandık kurulu üyeleri ve müşahitleri şimdiden belirliyor ve eğitiyoruz. Milletimize faydalı olacak her alanda olduğu gibi seçim güvenliği alanında da Altılı Masa’nın Adana ilindeki seçim işleri başkanları olarak bilgi, birikim ve tecrübelerimizi paylaşıyor, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçeceğimiz ‘yarının Türkiye’si’ için güçlerimizi birleştiriyoruz. Bu kapsamda seçim süreci için başta hukukçular olmak üzere ilgili tüm ekibimizle çalışmalarımızı özveriyle yürütüyoruz” ifadelerine yer verildi.
Altılı Masa’nın üyelerinin tüm teşkilatlarının iş birliği içinde olduğuna işaret edilen açıklamada, “İl ve ilçe seçim kurullarındaki üye ve temsilcilerimizin iş birliği içerisinde çalışması için zemin oluşturuyoruz. ‘OY NAMUSTUR’ bilinciyle seçim sürecinin ve bu süreçteki propaganda faaliyetlerinin adil ve eşit şekilde yürütülmesi adına BİRLİKTE hareket ediyoruz. Bu bağlamda kamu gücünü suiistimal edecek hiçbir harekete taviz vermeyeceğimizin, seçmen iradesine sahip çıkmak adına gerekli duruşu büyük bir kararlılıkla sergileyeceğimizin sözünü veriyor, inanarak çıktığımız bu yolda tüm Adanalı hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz” açıklamalarında bulunuldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı