Altın alacaklara Tunç Şatıroğlu'ndan tavsiye: Gram altın fiyatı çıkarsa...

Altın almak isteyen vatandaşlar "Bugün gram altın alayım mı?" diye merak ederken ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan dikkat çeken cevap geldi.

EKONOMİ 17.01.2022, 15:50
3
Altın alacaklara Tunç Şatıroğlu'ndan tavsiye: Gram altın fiyatı çıkarsa...
Altın almak isteyen vatandaşlar "Bugün gram altın alayım mı?" diye internetteki araştırmalarına devam ediyor. Altın ve dolar yorumları ile tanınan ekonomist Tunç Şatıroğlu, kendisine sıklıkla gelen altın sorusunu paylaşarak dikkat çeken cevap verdi.
Bugün ve yarın ABD’de Martin Luther King day nedeniyle kıymetli metallerin işlem gördüğü piyasaların kapalı olacağını belirten Tunç Şatıroğlu, "Ancak ben yine ons altında bir yükseliş bekliyorum. Yükseliş piyasalar açıldıktan sonra güçlenebilir." dedi.
Gram altın ise dolar kurundan etkilendiği için şu anda belirsizliğin sürdüğünü ifade eden Şatıroğlu, "DolarTL 14 barajının altında kalmaya devam ediyor. Belirsizlik perşembe günü TCMB faiz kararı ardından şekillenebilir." ifadelerini kullandı.
Kendisine sıklıkla "Hocam bugün gram altın alayım mı?" diye sorulduğunu paylaşan Tunç Şatıroğlu, "Ama al dersen dolara da bir müdahale gelir de gram altın düşerse senden bilirim. Yok alma dersen, dolara müdahale gelmez de gram altın çıkarsa da aldırmadın zarar büyük derim. Ona göre cevap isterim. Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim." sözleri ile cevap verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı