Altın fiyatları ateşlendi! İslam Memiş'ten gram altın ne olur cevabı

Altın fiyatları son süreçte yeniden rekor tazeliyor. Gram altın fiyatı adeta ateşlenirken İslam Memiş'ten yatırımcısının kafasını karıştıran gram altın fiyatı ne olur sorusuna kritik cevap geldi...

EKONOMİ 08.06.2022, 17:10
1
Altın fiyatları ateşlendi! İslam Memiş'ten gram altın ne olur cevabı
Gram altın fiyatı 1000 lirayı aşarak tarihi zirveye oturdu. İslam Memiş adeta çıldıran gram altın fiyatları sonrası yatırımcısına kritik uyarılarını sürdürdü.  Altın fiyatlarında yaşanan bu yükseliş sonrası yatırımcıları altın alınır mı satılır mı sorularıyla endişeleniyor. Peki, gram altın fiyatları ne olur? Gram altın fiyatı düşer mi? İslam Memiş’ten altın yorumu detayları…
Dolar kurundan kaynaklı olarak yükselişine devam eden altın fiyatları Türkiye’de iç piyasada 1000 lira bandını aştı. Gram altın fiyatı şu dakikalarda gram altın fiyatı 1021 TL’yi gördü. Finans Analisti İslam Memiş ise altın yorumu ile yatırımcıların kafasında endişeli sorulara açıklık getirmeye çalıştı.
Küresel riskler ve dünya çapında artan enflasyon, güvenli liman ihtiyacı ile altında talep yaratsa da Fed’in sıkılaşma politikası ons altın üzerinde baskı oluşturuyor. Dolar kurunun da etkisiyle gram altın fiyatları yeni yeni rekorlar kırıyor. Fırlayan altın fiyatları sonrası yatırımcılar merak içerisinde iken Finans Analisti İslam Memiş, elinde nakiti olan yatırımcılar için “Döviz kurlarında yaşanan bu yükseliş aslında yatırımcısına kısa süreli fırsat sunuyor: Nakite geçme fırsatı. Yaşanan bu yükselişler özellikle ekim ayında gerçekleşecek ve tüm dünyayı etkisi altına alacak küresel kriz öncesi yatırımcıya nakit fırsatı sunacak.” diyor.
Gram altın fiyatında 1000 lira seviyesine daha öne işaret eden İslam Memiş, 1.050 liranın yeni direnç seviyesi olacağını da belirtmişti. Altın uzmanı Memiş, altın fiyatları tarafında yeni rallilere işaret etti.
İslam Memiş gram altın yorumu şöyle:
“Gram altın fiyatı 980 bandını kırdıktan sonra 1.000-1.050 yeni takip edeceğimiz bant aralığı haline geldi. Euro gibi gram altın da küresel altın fiyatlarında geri çekilme olmasına rağmen yukarı yönlü ataklarına devam ediyor. Ben altın tarafına da sıcak bakmıyorum.”
“'Ons altın 1.860 seviyesini test ettikten sonra ABD’den gelen veriler sonrasında 1.847 dolara geriledi. Destek seviyesi 1.820 dolar olmaya devam ediyor. Fed toplantısına kadar 1.780-1.980 Fed sonrası ise 1.880-1.980 aralığı olan yol haritamızda herhangi bir değişiklik yok.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı