Altın fiyatları düşer mi? İslam Memiş uyardı! Resetleme başlıyor

Altın Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları noktasında uyarılarını sürdürdü. “Altın fiyatı düşecek mi yoksa yükselecek mi?” sorusu akıllarda iken İslam Memiş Altın fiyatı yorumu yaptı. İşte beklentiler..

EKONOMİ 12.10.2022, 19:15
5
Altın fiyatları düşer mi? İslam Memiş uyardı! Resetleme başlıyor
Altın fiyatları piyasasında hareketlilik sürerken altın yatırımcısı ve potansiyel yatırımcılar altın fiyatı noktasında araştırmalarını sürdürüyor. Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten ise altın fiyatları için yine çarpıcı uyarılar geldi.  Gram altın fiyatları için mantıklı bir fiyatlama yok diyen İslam Memiş “2023’te varlıklarınızı koruyun” uyarısında bulundu.  Altın Uzmanı İslam Memiş “Piyasalarda resetleme başladı, altın ve gümüş pozitif ayrışacak.” yorumunda bulundu. 

ONS altın fiyatı şuan 1668 dolar, gram altın fiyatı ise 996 TL bandında işlemler görsede bankadan gram altın almak isteyenler bu fiyatı marjlardan dolayı göremiyor. İslam Memiş’te sık sık bankaların altın fiyatları noktasında ‘ekran’ uyarısı yaparak gerçek altın fiyatı bu değil tarzında uyarıları da bulunuyor.

Altın yatırımcısının kafasında “Altın fiyatı düşecek mi yoksa yükselecek mi?” sorusu var. İslam Memiş ismi de altın fiyatları noktasında sık sık yeni zirvelerin görülebileceğini söyleyen isimler arasında yer alıyor.

Altın fiyatları tarafında yaşanan son durumu değerlendiren İslam Memiş, “Altın fiyatları ucuz. Hafta sonu Rusya-Ukrayna arasındaki gerginlik artı. IMF Başkanı bir rapor yayımladı, kriz kapıda ve resesyon riski var dedi. Küresel finans sistemi tıkandı, jeopolitik riskler yüksek. Karşılığında altın ve gümüş fiyatları çok baskılanıyor. Dolayısıyla altın mantıklı bir fiyatlama içinde değil. Ekim ve Kasım aylarında gümüş ve altında pozitif beklentim mevcut.” dedi. 

FED’in kasım ayında 50 baz puan faiz artırımı yapacağını düşündüğünü ifaden eden İslam Memiş, “Emtia fiyatlarının pozitif ayrışma ihtimalini daha yüksek görüyorum. Altın ve gümüş tarafındaki beklentim pozitif yönde. Yükselişin başladığını görüyorum. Rusya-Ukrayna gerginliğinin farklı tarafa yükseldiğini göreceğiz. Putin köşeye sıkıştı, agresifleşti. Füze fırlatmasını bekliyorlar, çatışmanın devam etmesini bekliyorlar. ABD tarafında bir ara seçimler var, dikkatleri Rusya-Ukrayna tarafına çekmeye çalışıyorlar.” değerlendirmesinde bulundu.

“Finansal sistemlerde resetleme süreci başladı.” diyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş şunları söyledi:

Gelecek yıl nakit paraya sahip çıkmanın değerinin daha fazla anlaşılacağını kaydeden İslam Memiş, “2023’te varlıklarınızı koruyun.” dedi.
“Bunu enerji krizi, jeopolitik risklerle, manipülasyonlarla yapacaklar. 2022 yılı her şeyi denediğimiz bir yıl oldu. Olumsuz şeyleri sayabildiğiniz kadar sayabilirsiniz. Dolar güçlü ve diğer para birimlerine diz çöküyor. Dünya iyiye gitmiyor. Finansal sistemler tıkandı, bunu uzatmaya çalışıyorlar.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı