Altın için uzman uyarısı: Altın bir zehir olmasın

Altın fiyatları her geçen gün yükselirken bugün dalgalı bir seyir izledi. Gram altın 524 liraya geriledi. Teknik uzman altın konusunda uyarılarda bulundu.

EKONOMİ 03.06.2021, 21:15
16
Altın için uzman uyarısı: Altın bir zehir olmasın
Altın fiyatları günlerdir sürdürdüğü yükselişini bugün durağana çekti. Gram altın günü 524 lira bandında tamamladı. Altın fiyatlarındaki hafif düşüş gümüş fiyatlarında da hissedildi. Gümüşün gram fiyatı 7 lira 67 kuruşa geriledi. Kapalıçarşı'da altın fiyatları şu şekilde oldu: Gram altın 524 liradan, çeyrek altın 866 liradan satılırken altın ve gümüş piyasalarını değerlendiren teknik uzman Tunç Şatıroğlu önemli tespitlerde bulundu.
Altın fiyatlarındaki çıkış ons fiyatlarının düşmesiyle sekteye uğradı. Ons altın 1871 dolara kadar geriledi. Teknik uzman Tunç Şatıroğlu, Altın yükselen kanalda devam ediyor. Momentum biraz düştü ancak halen daha 4 saatlik Kaufman ortalaması üzerinde destek buluyor. Düşüşler alım fırsatı olmaya devam ediyor.Altındaki güç kaybı Gümüşü de aşağı çekiyor. Ancak halen yükselen kanal içinde bulunuyor. Kanalın altına geldiği zaman alım fırsatı veriyor.Bu arada altında yüzde birlik dahi olmayan düşüş olduğunda "eyvah altına ne oluyor" diyorsanız, gelip Twitter'dan, Youtube'dan soru sorup "merak etme altın çıkacak" sözünü duymaya çalışıyorsanız kendinize bir iyilik yapın. Kâra geçince altınlarınızı satın bir daha da almayın. Altınınız sağlığınızı bozan bir zehir olmasın." deyin. Rahat edin." İddiasında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı