Altın uzmanı İslam Memiş uyardı! İkinci el araba fiyatları çökecek

Altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmeleriyle öne çıkan İslam Memiş, bu kez de ikinci el araba fiyatları için uyarıda bulundu. İddialı sözler sarf eden Memiş ikinci el piyasasının çökeceğini söyledi.

EKONOMİ 14.01.2022, 12:30
18
Altın uzmanı İslam Memiş uyardı! İkinci el araba fiyatları çökecek
Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş katıldığı Youtube kanalı yayınında ikinci el otomobil fiyatları için ‘çökecek’ öngörüsünde bulundu.  İkinci el araba fiyatları da el yakıyor. Piyasalarda durgunluk yaşanırken araç almak isteyenler fiyatlar karşısında tepkisini dile getiriyor. 2022 yılında sıfır araçlarda uygulanacak matrah limitleri düzenlendi. 1600 silindire kadar olan araçlarda vergi dilimi 3'ten 5'e çıkarıldı.
Altın fiyatları için öngörü ve tahminlerini paylaşan İslam Memiş, şimdi de ikinci el otomobil fiyatları için yorumda bulundu. Memiş, “İkinci el araç fiyatları çökecek dedim. Döviz düşünce yüzde 10 civarında bir düşüş oldu.” dedi.
İslam Memiş’in ikinci el araba piyasasına ilişkin yorumları şöyle:
“Bu dönemde herkes galerici oldu. Bu balon da patlayacak, güzel de patlayacak. Onların hayrına olmayacak bu süreç. Devlet bu yaşananlarla ilgili çalışmasını yaptı, önümüzdeki hatalarda ciddi kararlar açıklanabilir. Bence fiyatlar normalleşir… Sıfır araç satışlarında yaşanan şey tedarik ve çip krizi değil… Stokçuların tavrı, otomobil üreticilerini de rahatsız ediyor, çünkü araçları satılmıyor… Araç üreticilerinin bir takım hazırlıkları var, onu da önümüzdeki haftalarda göreceğiz. İlan sayfalarındaki o ilanların takır takır nasıl düştüğünü yakın zamanda göreceğiz…”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı