“Amacımız, hakkı üstün tutmaktır”

Saadet Partisi Seyhan İlçe Teşkilatı, genişletilmiş aylık divan toplantısını yaptı.

SİYASET 06.10.2022, 07:00 06.10.2022, 14:03
1
“Amacımız, hakkı üstün tutmaktır”

Saadet Partisi Seyhan İlçe Teşkilatı, genişletilmiş aylık divan toplantısını coşkulu bir atmosferde gerçekleştirdi. Ülke sorunlarının ele alındığı ve aylık çalışmaların raporlanıp sunulduğu toplantıda misafir konuşmacı olarak katılan ilahiyatçı Hüseyin Karatoprak, parti mensuplarına hitap etti. Ahlak ve maneviyatın tesisi için canhıraş çalışılması gerektiğini vurgulayan Hüseyin Karatoprak, alınan oy oranının, rakamların bir anlam ifade etmediğini dile getirdi. Divan toplantısına misafir konuşmacı olarak katılan ilahiyatçı Hüseyin Karatoprak, “Vatanımız peşkeş çekilmesin, milletimiz köle olmasın diye hakkın hakimiyeti için çalışmak mecburiyetindeyiz’’ ifadelerini kullandı.
Koltuk için değil ahlak ve maneviyat için çalışılması gerektiğinin altını çizen ilahiyatçı Hüseyin Karatoprak, “Bizler, koltuk sevdalısı değiliz. Koltuk için çalışmıyoruz. Ahlak ve maneviyatın tesisi için varız. Amacımız, hakkı üstün tutmaktır. Bu doğrultuda yüzde 51 oy oranına sahip olsak da çalışacağız, yüzde 1 olsak da çalışmaya devam edeceğiz. Amerika, Avrupa Birliği ve İsrail’in isteklerine göre toplumu yönlendirmek isteyenlerin değil, Allah ve Resulü’nün çizgisinde metot uygulayıp yol gösteren liderlere itaat edilmesi gerekir. Vatanımız peşkeş çekilmesin, milletimiz köle olmasın diye hakkın hakimiyeti için çalışmak mecburiyetindeyiz.’’ ifadelerini kullandı.
“Yeniden Büyük Türkiye” için çalışmaların hızlandırılması gerektiğini söyleyen Hüseyin Karatoprak, “Yeniden büyük ve yaşanabilir bir Türkiye ile adil düzene dayalı bir dünya oluşturmak için eksiğimiz ve kusurumuz olabilir. Ancak ihanetimiz yoktur ve hiçbir zaman olamayacaktır. Eğitim, ekonomi, siyaset aklınıza gelen her ne varsa Besmelesiz olursa beter olur. Her şey ‘Besmele’ ile başlasın diyen siyasi hareketin adı Milli Görüş’tür. Bildiğimiz doğruları hakim kılabilmek için Necmettin Erbakan Hocamızın çizgisinden zerre kadar taviz vermeden, elimizden gelen gayreti devam ettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı