Ambargo uygulanan Kılıçdaroğlu: Seçim yapılamaz duruma geliyor

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olduğu sırada, "Telekomünikasyon şirketleri gazetecilere SMS gönderimimi engelliyor" şeklinde bir açıklama yaptı.

GÜNDEM 26.05.2023, 22:05
1
Ambargo uygulanan Kılıçdaroğlu: Seçim yapılamaz duruma geliyor
Seçim döneminde AKP'den vekil adayı olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve diğer Cumhur İttifakı adaylarının, yurttaşlara propaganda amacıyla SMS gönderdikleri belirtildi.
Kemal Kılıçdaroğlu ise dün yurttaşlara gönderdiği mesajda, "Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek" ifadesini kullanmıştı.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) bugün tüm GSM operatörlerine bir yazı göndererek, mesaj yoluyla propaganda yapmanın yasak olduğunu hatırlatmıştı. Kılıçdaroğlu ise bu SMS'in emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili olduğunu söylemişti.
Kılıçdaroğlu, Twitter'da paylaştığı bir videoda "Tümüyle karartma altındayım" ifadesiyle şunları söyledi: "Sürekli iftiralar, yalanlar, komplolar, sandıklarda tuhaflıklar, müşahitleri yasaklama çabaları, Babala TV ile ilgili korkunç bir yalan kampanyası, montaj videolar, mobil ekranlarımızı yasaklamalar... Şimdi de gazetecilere programımızı duyuracağım kısa mesajı atamıyorum. Telekomünikasyon şirketleri gazetecilere SMS göndermemi engelliyor. Tümüyle karartma altındayım.
Erdoğan'a soruyorum: Seçime mi girmeyeyim? Bu mu istediğin? Türkiye'de seçim yapılamıyor. Korkak bu adam korkak. Bir korkak yüzünden ülke gidiyor. Seçim yapılamaz duruma geliyor. Ne istiyorsun bu ülkeden korkak adam?"
Tümüyle karartma altındayım. pic.twitter.com/1ztB6lv44f

Tümüyle karartma altındayım. pic.twitter.com/1ztB6lv44f — Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 26, 2023
Tümüyle karartma altındayım. pic.twitter.com/1ztB6lv44f — Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 26, 2023

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı