Andrea Pirlo: Böyle kaybetmeye devam edemeyiz

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Beşiktaş’a karşı alınan 4-1’lik yenilgiyle ilgili “Zor bir lig olduğunu biliyoruz. Her takım her takımı yenebiliyor. Her hafta gelişmek istiyoruz” dedi.

SPOR 22.08.2022, 04:10
4
Andrea Pirlo: Böyle kaybetmeye devam edemeyiz
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Süper Lig ’in 3. haftasında takımının deplasmanda  Beşiktaş’a 4-1 mağlup olması sonrasında maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu
Sezona hep ilk yarılarda sıkıntılar yaşayarak başladıklarını ifade eden Pirlo, “Böyle kaybetmeye devam edemeyiz. Sezon başladı ve hızlı şekilde devam ediyor. Büyük ihtimal burada yolu değiştirmemiz gerekiyor çalışmamızda, bu şekilde devam edemeyiz. Bu maçların zor olacağını biliyoruz ama kişiliklerle, karakterlerle bulmamız gerekiyor. Korku olmadan oynamamız gerekiyor. Seyircinin tutkusunu biliyoruz ama bu tip rakiplere ceza kesebilecek bir takımız. Ama bireysel hatalarla ve korkuyla oynarsak bizim için çok zor bir yol olur. Artık kaybedecek vaktimiz yok puanlar almak için tam gaz yola devam etmek zorundayız” dedi.

Beşiktaşlı futbolcu Salih Uçan’ın, kendisini en iyi 11’e yazmasıyla ilgili soruya cevap veren Pirlo, “Salih gibi başka oyuncuların bu şekilde 11’e alması, örnek alması çok mutlu ediyor ama şu an maçı kaybettik, ben de antrenörüm. Savunmaya çalışıyoruz her hafta. Bu tip presleri kırmaya da çalışıyoruz ama bazı sıkıntıları yaşadık. Geçen sene daha farklı sistemle savunma yapıyorlardı, yeni sisteme alışmaları için belirli bir süre geçecek. İstediğimiz savunma kurgusu bu değil. Zor bir lig olduğunu biliyoruz. Her takım her takımı yenebiliyor. Her hafta gelişmek istiyoruz. Önümüzde iyi takımlar var bu ligde. Bireysel hatalar oluyor takım hataları oluyor istediğimiz sonuçlar gelmiyor ama mücadeleden memnunum” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı