Andrea Pirlo yönetimindeki Karagümrük'ten Adem Ljajic hamlesi

Fatih Karagümrük, Beşiktaş'la sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılan ve şu sıralar Novi Pazar ile idmanlara çıkan Adem Ljajic'le görüşme halinde.

SPOR 27.09.2022, 22:30
Andrea Pirlo yönetimindeki Karagümrük'ten Adem Ljajic hamlesi
Transfer döneminde kadrosuna Jean Evrard Kouassi, Otabek Shukurov, Magomed Ozdoev, Steven Caulker, Mbaye Diagne, Ibrahim Dresevic, Colin Kazım-Richards, Lawrance Nicholas, Emir Tintiş, Efecan Mızrakçı, Fatih Kurnaz'ı katan, geçtiğimiz sezon kiraladığı Adnan Uğur ve Levent Mercan'ın bonservisini alan Fatih Karagümrük, devre arası çalışmalarına şimdiden başladı.  Süper Lig 'de 6 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 6 puanla 13. basamakta bulunan Andre Pirlo yönetimindeki İstanbul ekibi, orta sahasını sürpriz bir isimle güçlendirmek için çalışmalara başladı.
Maç başı ücret alacak
Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kırmızı Siyahlılar,  Beşiktaş 'la sözleşmesi sona erdikten sonra boşta olan Adem Ljajic'le görüşmelere başladı. Boşnak asıllı Sırp Milli yıldız, anlaşma sağlanması halinde devre arasında takıma katılacak ve maç başı ücret alacak. 31 yaşındaki orta saha, Beşiktaş'tan ayrılmasına rağmen İstanbul'da yaşamaya devam ediyordu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı