Andrea Poli'den Milan ve Bologna açıklamaları!

Antalyaspor'da forma giyen Andrea Poli, La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalara imza attı.

SPOR 23.10.2021, 18:35
3
Andrea Poli'den Milan ve Bologna açıklamaları!
Antalyaspor'un geçtiğimiz yaz kadrosuna kattığı Andrea Poli, daha önce formasını giydiği iki takım olan Milan ve Bologna arasındaki karşılaşma öncesinde İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. 32 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda iki kulüpte geçirdiği yıllar, Zlatan Ibrahimovic'in gerçekleşmeyen transferi ve maçla ilgili tahmini hakkında konuştu. İşte o sözler:
"Birkaç hafta önce annem bana hayallerimin gerçekleştiğini gösteren bir anekdot anlattı. 7-8 yaşlarındaydım. Sınıfta klasik bir konu işleniyordu ve 'Büyüyünce ne olmak istersin?' sorusuna cevap vermem gerekiyordu. Anneö şöyle yazdığımı hatırlattı: 'Serie A oyuncusu olmak ve Milan'da forma giymek istiyorum çünkü Andriy Shevchenko benimle aynı gün doğdu: 29 Eylül.' Kısacası orada oynadığım dört yıl boyunca çocukluk hayalimi taçlandırdım.
Bologna'da bir dileğim daha gerçekleşti: Serie A takımının kaptanı, dolayısıyla soyunma odası, kulüp ve taraftarlar için bir referans olmak da bir diğer hedefimdi. Ve başardım. Bologna'da birçok şeyle dolu dört harika yıl geçirdim. Futbol böyle bir oyun. Kariyeriniz boyunca tercihler yapıyorsunuz. Artık bilinen nedenlerden dolayı Antalyaspor'a gitmeye karar verdim. Dolayısıyla değişiyorum ama kendimi çok ama çok iyi buluyorum.
Zlatan Ibrahimovic Bologna'ya gelseydi bence çok şey değişirdi. Ibra bir efsane. Oyuncu ve çocukken yaptıklarından dolayı ona her zaman saygı duymuşumdur. Bugün Milan'daki pozisyonu, pek çok yetenekli adamdan oluşan bir grup içinde ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Bologna'ya gelmiş olsaydı belki de her şey daha iyi olacaktı. Ayrıca Rodrigo Palacio ile harika bir ikili oluşturacaklardı. Marko Arnautovic de harika bir oyuncu ve artık bir fark yaratması gerekiyor.
Milan şampiyonluğa oynayan bir takım. Umarım bunu başarabilirler çünkü imkanları var. Bologna'nın da hedeflerine ulaşmasını diliyorum. İki kulübe de duygusal olarak çok bağlıyım: İyi bir futbol görmeyi umuyorum ve bunun olacağına inanıyorum."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı