Ankara hareketlendi! Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası önüne gidiyor

Son dakika... Dolar kuru rekorlarını tazelerken Ankara'yı hareketlendiren bir paylaşım geldi. Kemal Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası'na gideceğini duyuyarak, "Yok öyle istediğin gibi at koşturmak." dedi.

GÜNDEM 15.10.2021, 14:40
10
Ankara hareketlendi! Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası önüne gidiyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu Twitter hesabından Merkez Bankası hakkında paylaşım yaptı. "Yok öyle istediğin gibi at koşturmak." diyen Kılıçdaroğlu, bugün 15.30'da Merkez Bankası'na gideceğini duyurdu. 
Dolar kuru üst üste yeni rekorlar kırarken CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir hamle geldi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya  paylaşımında "Yok öyle istediğin gibi at koşturmak. Biz varız ve mücadele edeceğiz." dedi. Kemal Kılıçdaroğlu, saat 15.30'da Merkez Bankası'na giderek TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşecek.
Kılıçdaroğlu, açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Dolar rekorlar kırıyor. Motorin ve benzine yine zam geldi. Sebep olduğun bu rezaletin milleti ezmesini daha fazla izleme Erdoğan, Kara Kış Fonu'nu kur! Ayrıca bugün 15.30’da Merkez Bankası’na gideceğim. Yok öyle istediğin gibi at koşturmak. Biz varız ve mücadele edeceğiz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı