Ankara Üniversitesi'nde dekanın şoförü intihar etti

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Özen’in şoförü Ayhan A., intihar etti.

ASAYİŞ 19.11.2022, 07:50
21
Ankara Üniversitesi'nde dekanın şoförü intihar etti
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muharrem Özen'in şoförü Ayhan A., makam odasının yanındaki odada Özen'in korumasına ait tabancayla yaşamına son verdi. Profesör Doktor. Özen'in makamında intihar etmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Ayhan A'nın borçları nedeniyle intihar ettiği sanılıyor.
T24'te yer alan habere göre dün öğleden sonra Hukuk Fakültesi'ni şoke eden olay, Prof. Dr. Olay, Muharrem Özen'in ofisinin yanında, korumalar ve şoförlerin kullandığı, sekreterliğiyle iç içe olan odada meydana geldi. Misafirlerini makam odasında karşılayan ve kendilerine ayrılan bölümde tek başına bekleyen Özen'in koruması, banyoya giderken silahını odadaki masanın çekmecesine bıraktı. Koruma lavabonun başındayken odaya gelen Özen'in şoförü Ayhan A., bir süre odada oturduktan sonra tabancayı masanın çekmecesinde buldu.
Odanın kapısını kapatan Ayhan A., çekmeceden çıkardığı tabancayla kafasına ateş ederek yaşamına son verdi. Koruması Prof. Dr. Silah sesiyle odaya gelen Özen, gördükleri karşısında şok oldu. Odadaki yalıtım nedeniyle silah sesini duymayan Özen ve misafirlerinin, korumanın sesiyle odadan çıktıkları ve Ayhan A.'nın cansız bedeniyle karşılaştıkları öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Ayhan A'nın bir süredir borçlarıyla boğuştuğu ve bu nedenle intihar ettiği sanılıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 05:56
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:21
Yatsı 20:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı