Ankara'ya kuvvetli fırtına uyarısı

Ankara genelinde yarın günün ilk saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına beklendiği, çatı uçmaları yaşanabileceği duyuruldu.

AİLE 05.04.2021, 01:00
7
Ankara'ya kuvvetli fırtına uyarısı
Ankara'da yarın sabah kuvvetli fırtına bekleniyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada Ankara genelinde rüzgarın yarın (pazartesi) günün ilk saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına şeklinde esmesinin beklendiği, fırtınanın pazartesi günü akşam saatlerine kadar etkili olacağı belirtildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.
Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, bu gece saatlerinden itibaren, yarın akşam saatlerine kadar güney ve güneybatı yönlerden esecek rüzgarın, İç Ege (Afyonkarahisar, Kütahya), Göller Yöresi (Burdur, Isparta) ve İç Anadolu ile Orta ve Doğu Karadeniz bölgelerinde fırtına ve yer yer hamleli kuvvetli fırtına şeklinde olması öngörülüyor.
Ulaşımda aksama, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenme gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem taşıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı