Apple Türkiye'den iPad'lere dev zam

Apple, en yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Tanıtım sonrası teknoloji devi Apple Türkiye'den iPad'lere dev zam geldi. İşte Apple Türkiye'deki bazı ürünlerin yeni fiyatları...

BİLİM VE TEKNOLOJİ 21.04.2021, 17:25
19
Apple Türkiye'den iPad'lere dev zam
ABD merkezli teknoloji devi Apple, en yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi.
Bu etkinlik kapsamında duyurulan ürünler ise kayıp ürün bulma cihazı AirTag, mor renkli iPhone 12 ve iPhone 12 mini, 7 farklı renk seçeneğine sahip M1 işlemcili iMac, 5. nesil iPad Pro ve Apple TV 4K oldu. 
Apple'ın duyurduğu yeni ürünler, ülkemizdeki Apple hayranlarını da heyecanlandırdı. Zira ürünlerin sunduğu özellikler, pek çok tüketicinin beklentisini karşılayacak türdendi. Ancak şimdi, Türkiye'de satışa sunulan Apple ürünleri ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Şirket, Türkiye'de sattığı ürünler için adeta zam furyası başlattı. Özellikle de iPad'ler, ciddi anlamda zamlanmış durumda.
Apple, dün akşam düzenlediği etkinlikte özellikle de yeni iPad Pro modeli ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Ancak bu etkinlik, hâlihazırda satılmakta olan iPad modellerine zam olarak geri dönüş yaptı. Üstelik bazı modellerdeki zam oranı gerçekten de yüksek denebilecek seviyede.

Web Tekno'nun aktardığına göre, Apple Türkiye'deki bazı ürünlerin yeni fiyatları şöyle:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı