Apple'dan yeni nesil AirPods Pro için uyarı

Apple'dan yeni nesil AirPods Pro için uyarı geldi.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 27.09.2022, 08:25
2
Apple'dan yeni nesil AirPods Pro için uyarı
Apple, AirPods Pro kulaklık uçlarıyla ilgili destek sayfasını "kulak uçları, en yüksek kalitede ses deneyimi sunmak üzere yeni AirPods Pro nesli için özel olarak tasarlanmıştır" şeklinde yeni bir bölümle güncelledi. Peki, bunun anlamı ne?
MacRumors'un haberine göre şirket destek sitesinde şöyle bir duyuruda bulunuyor:

Apple konuyla ilgili herhangi bir ek ayrıntı vermezken, bu farklılığın kulaklığın akustiğini etkileyebileceği düşünülüyor. Yani ses performansı olumsuz etkilenebilir.
Ancak The Verge'den Chris Welch, yeni AirPods Pro ile her 2 nesil kulak uçlarını test etmiş ve belirgin bir ses farkı göremediğini söylemiş. Welch’in konuyla ilgili düşünceleri şöyle:

Yani Welch’in deyimiyle gerçek dünya testinde, gündelik kullanımda bu farkı hissetmek oldukça zor. Apple, muhtemelen laboratuvarlarında yaptığı test sonuçlarına göre kullanıcılarını bilgilendirmiş.
"Sonuç olarak, yeni AirPods Pro'nuzla birlikte gelen kulak uçlarını kullanın. AirPods Pro (1’inci nesil) kulak uçları, AirPods Pro (2’inci nesil) kulak uçlarına kıyasla belirgin şekilde daha yoğun bir ağ yapısına sahiptir.”
“Daha gevşek bir ağ deseni ses kalitesinde gerçekten bir fark yaratabilir mi? Eğer bir fark varsa bile bu son derece belirsiz. Zira en yeni AirPods Pro'nun 1’inci ve 2’inci nesil uçları arasında geçiş yaptığımda, seste ani veya belirgin bir değişiklik fark etmedim. Gürültü engelleme özelliği her 2 çiftte de aynı derecede etkili kaldı. Belki laboratuvar test ekipmanları uçlar arasındaki bazı farkları ortaya çıkarabilir, ancak kulaklarınız muhtemelen bunu yapmakta zorlanacaktır.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı