Apple’ın reklam yüzünü Trabzon’da bulduğu iddiası yalan çıktı

Apple'ın yeni reklam yüzü olacağını ve Amerika'ya gideceğini açıklayan Trabzonlu Mustafa Mert Topal'ın yalan söylediği ortaya çıktı.

GÜNDEM 10.04.2021, 12:40
17
Apple’ın reklam yüzünü Trabzon’da bulduğu iddiası yalan çıktı
Geçtiğimiz günlerde “Apple’ın yeni reklam yüzünü Trabzon’da bulduğu” haberleri gündeme gelmişti. Söz konusu bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Demirören Haber Ajansı'na (DHA) konuşan Mustafa Mert Topal, reklam çekimleri için ABD'ye annesiyle beraber gideceğini ve kazandığı parayı kardeşlerinin eğitimine harcamayı düşündüğünü söylemişti. Birçok “güvenilir” haber kaynağının paylaştığı bilgi, Marketing Türkiye’ye açıklama yapan güvenilir bir kaynak tarafından yalanlandı.
Marketing Türkiye konu ile ilgili olarak, "Uzun süre sosyal medyada konuşulan ve manşetleri süsleyen “Apple yeni reklam yüzünü Trabzon’da buldu” haberinin doğru olmadığı ortaya çıktı. Marketing Türkiye’ye açıklama yapan kaynak kişi; “Apple’ın yeni yüzler aradığı haberinin ve Trabzon’daki bahsi geçen şahısın markanın yeni reklam yüzü olduğu bilgisinin yanlış olduğunu bu konuda bilgileri olmadığını” belirtti." açıklamasında bulundu.

Mustafa Mert Topal konu ile ilgili olarak, “Arkadaşlarım manken olma konusunda sürekli bir yerlere başvurmam gerektiğini söylüyordı. Bir gün yine böyle bir sohbetin ardından Apple’ın böyle bir ilan açtığını gördüm. ‘Neden olmasın’ dedim kendi kendime. Ve başvuru yaptım. Sonrasında olumlu bir şekilde döndüler bana. Çok şaşırdım. Yazışmalar başladı. İngilizce yazışmalar yapılıyordu, çeviri ile yazışmalara karşılık veriyordum. Daha sonra internet üzerinden birkaç mülakata girdim. Kabul edildiğimi ve Amerika’ya gelmem gerektiğini söylediler. Durumu aileme ilettiğimde inanamadılar. Sonra yazışmaları onlara gösterdiğimde çok şaşırdılar. Bu bir fırsat. İyi bir ücret karşılığında gideceğim. 20 Nisan tarihinde yolculuğumuz başlıyor. 4 aylık bir süre orada kalacağım. Çekimlerin ardından Trabzon’a geri döneceğim. Kazandığım ücretle birlikte ben ve 3 kardeşimin eğitimine harcayıp babamla birlikte yatırım yapacağız.” ifadelerini kullanmıştı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı