Son Dakika

Arda Güler, Fenerbahçe'den ayrılıyor! O ayrıntı dikkat çekti

Arda Güler, bu sezon gösterdiği performans ile tüm dünyanın dikkatini üzerine çekti.

SPOR 25.05.2023, 11:00
6
Arda Güler, Fenerbahçe'den ayrılıyor! O ayrıntı dikkat çekti
Bu yıl beklenilen başarıyı elde edemeyen  Fenerbahçe, Yaz transfer dönemi için transfer çalışmaları için yönetim kolları sıvadı. Fenerbahçe taraftarı uzun süredir şampiyon olmayı bekliyor. Fenerbahçe yönetiminin yaptığı başarısız transferler sonucu şampiyonluk yarışında büyük darbeler alındı. Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un takıma kazandırdığı genç yıldızı Ard Güler kısa zamanda adını tüm dünyaya duyurmayı başardı. Köklü Avrupa kulüplerinin radarına giren genç oyuncu için yeni detaylar gelmeye başladı. 
Sarı-lacivertliler önümüzdeki yıl için transfer çalışmalarına başladı. Yönetim ilk tavsiyesini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe, son olarak Glasgow Rangers forması giyen Ryan Kent ile anlaşma sağladığı belli oldu.
Sarı-lacivertlilerin sezonun sona ermesinin akabinde İngiliz kanat oyuncusuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalayacağı söyleniyor.
Kanarya, Dominik Livakovic ve Wilfried Zaha için de görüşmelerini sürdürüyor. Ancak Fenerbahçe taraftarının en çok merak ettiği isim olan Arda Güler hakkında flaş gelişme yaşandı. Arda Güler'in takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor.

Akşam'ın yazdığı haber doğrultusunda, Arda'yı isteyen takımlar arasında Bundesliga temsilcisi Leipzig ön planda yer alıyor.
Alman ekibi, 18 yaşındaki oyuncu için sarı-lacivertli yönetim ile girişimlerini hızlandırmış durumda.

Arda Güler'in 1500 dakikayı dolduramaması durumunda 5 milyon Euro olan serbest kalma maddesi devre dışı kalacak. Taraflar arası sözlü anlaşma yapıldığı belli oldu

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı