Arda Turan'dan emeklilik sinyali

Galatasaray'la olan sözleşmesini 1 yıl uzatan Arda Turan, geleceğiyle ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı ve emeklilik sinyali verdi.

SPOR 11.07.2021, 01:20
13
Arda Turan'dan emeklilik sinyali
Galatasaray Kaptanı Arda Turan, Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Bu sene futbola devam edeceğini söyleyen Arda Turan, geleceğiyle ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.
Arda Turan'ın açıklamaları şöyle;
Kazanma alışkanlığını korumak bizim için önemli. Çok iyi çalışıyoruz. Kazandık, mutluyuz. Bugün bizim için önemli olan skordan çok oyundu. Hocamızın istediklerini sahaya yansıttık. Salı günü Olympiakos ile bir maç daha yapacağız. Ondan sonrası artık Şampiyonlar Ligi. Olmak istediğimiz yer için elimizden gelen mücadeleyi yapacağız.
Galatasaray armasına hizmet etmek benim için çok önemli. Nerede, nasıl olacağını hocamızla, başkanımızla, ailemle oturup konuşmak lazım ama bu sene saha içinde olacağım. Geçen sene kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene kazanmaya çalışacağız.
Florya'dan çıkan gençler çok şanslılar. Her biri bizim için çok değerli. Galatasaray'a sadece 10 numaralar, kanat oyuncuları değil, savunmacılar da lazım. Galatasaray, kendi dinamikleri olan büyük bir ailedir. Biz bunu her zaman korumaya çalışıyoruz. Galatasaray'ın özel şeyleri olmasını seviyorum. Hagi ve Popescu bizim efsanemiz. Galatasaray taraftarı olarak hayatımızın en güzel anlarını yaşatan isimler.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı