Ardıç'la Özkök birbirine girdi: Barcelona'nın intikamını mı alıyorsun?

Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ün kendisi hakkındaki yazısına köşesinden cevap verdi.

GÜNDEM 12.03.2021, 11:10
33
Ardıç'la Özkök birbirine girdi: Barcelona'nın intikamını mı alıyorsun?
Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'e köşesinden cevap verdi.
Ardıç Playmen dergisine yazdığı dönem hakkında Ertuğrul Özkök'ün "En ünlü edebiyat güncesini o gün ölü evinden kim aldı" başlıklı yazısına bugünkü köşesinden, "Aklın sıra 'muhafazakârlarla aramızı bozmak' için yapıyorsan avucunu yalarsın" yanıtını verdi.
"Bunda utanılacak bir yan göremiyorum Ertuğrul" ifadelerini kullanan Ardıç, yazısının devamında "Ertuğrul aklı sıra bana kamış atmak için "Playmen dergisinde yazmış" olduğumu parçalı köşesinin hem de iki yerinde hatırlatıyor. Bunda utanılacak bir yan göremiyorum Ertuğrul. Bunu aklın sıra 'muhafazakârlarla aramızı bozmak' için yapıyorsan avucunu yalarsın. Yoksa Barcelona'da başına gelenlerin intikamını mı almaya çalışıyorsun? (Meraklıları konuyu hatırlayacaklardır.) Diğer bir kamış çabası olarak bana yönelttiğin 'iktidarın en hızlı kalemşoru' lafını da hiç ciddiye alacak değilim. 'Kalemşor senin babandır' diyeceğim ama bunu kime diyeyim? Aferin Ertuğrul... Bak, işi gücü bıraktık, halkımızı son derece yakından ilgilendiren önemli bir soruna kırk dört yıl sonra ışık tuttuk" ifadesini kullandı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı