Arka Sokaklar’a neden ara verildi? Cüneyt Özdemir nedenini açıkladı

17 sezondur izleyicisi tarafından soluksuz izlenen Arka Sokaklar dizisine bir süre ara verildiği açıklandı. Fenomen dizi Arka Sokaklar neden yok diye merak edilirken Cüneyt Özdemir nedenini açıkladı.

KÜLTÜR SANAT 18.11.2022, 10:45
3
Arka Sokaklar’a neden ara verildi? Cüneyt Özdemir nedenini açıkladı
Kanal D ekranlarında 17 sezondur ekrana gelen Arka Sokaklar 18 Kasım cuma bugün 638.bölümüyle ekrana geldikten sonra 45 gün ara verecek. Arka Sokaklar neden yayınlanmayacak veya neden yok gibi soruların cevapları merak ediliyor.
Arka Sokaklar dizisine neden ara verildi sorusuna cevap gazeteci Cüneyt Özdemir’den geldi.
Arka Sokaklar dizisinin Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimler paylaşıyor.
Erler Film tarafından yapımcı Türker İnanoğlu tarafından yapılan Arka Sokaklar dizisi 17. sezonunda bir süre yayınına ara veriyor. Erler Film ile Demirören Medya arasında ödeme anlaşmazlığı olduğu iddia edilmişti fakat işin aslı öyle olmadığı ortaya çıktı.
Arka Sokaklar müdavimi izleyiciler ise ara verme kararı sonrası “Arka Sokaklar neden yayınlanmayacak” veya “Arka Sokaklar dizisi neden yok” şeklindeki sorularına cevap arıyor.
Kanal D ile aynı medya grubunun sahibi olduğu CNN Türk’te uzun yıllardır ‘5N1K’ programını hazırlayıp sunan gazeteci Cüneyt Özdemir de sosyal medya platformu Twitter hesabından konuyla ilgili olarak, “KanalD’de 638 bölümdür (17 yıldır) aralıksız yayınlanan Arka Sokaklar dizisi yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle 45 gün yayına ara vermiştir. En kısa zamanda ekranlara dönecektir. Kamuoyuna duyurulur…” açıklamasını yaptı.
Kanal D’den yapılan açıklamada ise, “Kanal D ailesi olarak Sayın Türker İnanoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kendisine acil şifalar dileriz.” denildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı