Arsenal, Manchester City'nin bir yıldızını daha kadrosuna katıyor

Premier Lig ekibi Arsenal, Manchester City'nin sol bek oyuncusu Oleksandr Zinchenko'yu 30 milyon pound karşılığında transfer ediyor.

SPOR 18.07.2022, 23:15
Arsenal, Manchester City'nin bir yıldızını daha kadrosuna katıyor
Daha önce Manchester City'den forvet Gabriel Jesus'u kadrosuna katan Arsenal, bu kez de son şampiyonn bir diğer oyuncusu Ukraynalı Zinchenko'yu transfer ediyor.
The Athletic'de yer alan habere göre; Topçular 26 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık anlaşmaya vardı. Yine haberde yer alan bilgiye göre Arsenal; Ukraynalı bek oyuncusu için rakibine 30 milyon pound bonservis bedeli ödeyecek.
Aynı zamanda anlaşmanın içinde 2 milyon pounda varan bonuslar da olacak.
Manchester City'de sol bekte oynayan Zinchenko, ülkesinin milli takımında ise orta saha mevkisinde görev alıyor.
Ukraynalı futbolcu, Arsenal'in bu yaz transfer döneminde Marquinhos, Matt Turner, Fabio Vieira ve Gabriel Jesus'un ardından 5. transferi olacak.
Diğer taraftan Manchester City ise; Zinchenko'nun ayrılışından oluşacak boşluğu 23 yaşındaki Marc Cucurella ile kapatmak istiyor. Gök Mavililer, daha önce Chelsea'nin de gündemine gelen Brighton oyuncusu için devreye girecek.
İspanyol Marc Cucurella, geçtiğimiz yaz sezonunda Getafe'den Brighton'a 18 milyon avro bedel karşılığında transfer olmuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı