Arsenal'dan şampiyonluk için önemli takviye

İngiltere Premier Lig'de 19 yıl aradan sonra şampiyonluğa koşan Arsenal, Brighton & Hove Albion’dan Belçikalı oyuncu Leandro Trossard’ı transfer ettiğini açıkladı.

SPOR 20.01.2023, 20:20
3
Arsenal'dan şampiyonluk için önemli takviye
İngiltere Premier Lig’de lider durumda bulunan ve oynadığı futbolla şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Arsenal, ara transfer dönemindeki ilk eklemesini yaptı. Londra ekibi, Brighton & Hove Albion’dan 29 yaşındaki Belçikalı hücum oyuncusu Leandro Trossard’ı renklerine bağladı.
Arsenal’den sözleşme süresi ve bonservis bedeliyle ilgili bir açıklama yapılmadı. İngiliz basını sözleşme süresinin 4.5 yıl olduğunu, Arsenal’in bu transfer için 21 milyon Euro ödeyeceğini ve bonuslarla birlikte bu miktarın 25 milyon Euro’yu bulabileceğini yazdı.
İngiliz ekibi, Trossard’ın 19 numaralı formayı giyeceğini duyurdu.
"Başlamak için sabırsızım"
Transferinin ardından ilk açıklamalarını kulübün resmi internet sitesine yapan Belçikalı oyuncu, “Başlamak için sabırsızlanıyorum. Burası büyük bir kulüp ve ben taraftarlara neler yapabileceğimi göstermeye hazırım. Herkes zaten ne kadar iyi bir gidişatımız olduğunu görüyor ve ben de taraftarların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için buradayım” diye konuştu.
Arteta: "Onunla çalışmayı dört gözle bekliyoruz"
Arsenal Menajeri Mikel Arteta ise transferle ilgili olarak, “Leandro, yüksek tekniğe, zekaya ve Premier Lig’de büyük deneyime sahip çok yönlü bir oyuncu. Sezonun ikinci bölümüne girerken kadromuzu onunla güçlendirdik ve onunla çalışmayı dört gözle bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı