Attila Szalai: Çok ama çok sıkı ve iyi çalışıyoruz!

Attila Szalai, FB TV’de yayınlanan ‘Günün Röportajı’ programına konuk oldu.

SPOR 15.07.2021, 20:55
21
Attila Szalai: Çok ama çok sıkı ve iyi çalışıyoruz!
Fenerbahçe’nin Macar stoperi Attila Szalai, takımının hazırlık kampını sürdürdüğü tesislerde kulüp televizyonunun sorularını yanıtladı.

Attila Szalai, “Tabii ki de tüm takım arkadaşlarımı çok özledim. Buradaki herkesi, sizleri, çalışanları… özlediğimi söyleyebilirim. Milli takımla son maçımızı oynadıktan sonra 2 haftalık bir tatil sürecim vardı ve ailemle birlikte vakit geçirdim. Takıma katılmadan önce medikal testlerimiz olmuştu, onlara katıldım. Tabii ki de tekrar buraya dönmek harika bir his. İnsanlar tarafından tekrar sıcak bir şekilde karşılanmak beni gerçekten çok çok mutlu etti. Ben burada olmaktan dolayı çok ama çok mutluyum. Takımla beraber yeniden idmanlara başlıyor olmak benim için büyük bir mutluluk.” ifadeleri ile takıma katılmaktan dolayı duyduğu mutluluğu aktardı.

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira ve yardımcı antrenörler hakkında da konuşan Szalai, “Hocamızla ve yardımcı hocalarımızla görüşme imkânım oldu. Birazcık da sohbet edebildik. Herkese ‘merhaba’ deme fırsatım oldu. İdmandan önce tüm takım arkadaşlarımla da görüştüm. Onların hepsi bana  ‘hoş geldin’ dedi ve sıcak bir şekilde karşıladı. Dolayısıyla kendimi mutlu hissettim. Dünkü idmanımız da harika geçti. Çok ama çok sıkı ve iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Umuyorum ki bu şekilde devam ederiz.” dedi.

Macar futbolcu, “Fiziksel ve mental anlamda iyi seviyede olduğumu düşünüyorum. İki haftayı tatil yaparak geçirmiştim. Ailemle beraberdim ve onlarla vakit geçirme fırsatı bulmak benim için çok büyük mutluluktu. Aynı şekilde onlarla futbol oynama imkânım olmuştu. Benim için harikaydı. Tabii ki de buraya geri döndüğüm için çok mutluyum ve şu anda itibaren yeni sezonu, yeni rekabeti sabırsızlıkla bekliyorum.” sözleri ile de sezonun başlamasını istediğini belirtti.

Yeni sezon ile ilgili de kısa bir değerlendirmede bulunan Szalai, “Hedefimiz bu yıl da şampiyonluk, tabii ki her yıl olduğu gibi. Her sene hedefimiz; şampiyonluk ve kupalar kazanmak. Bunun için de sıkı ve yoğun bir şekilde çalışmamız gerekiyor. Kendimizi sürekli olarak geliştirmemiz gerekiyor. Adım adım, maç maç, sürekli hatalarımızı geliştirmek durumundayız. Avrupa’da da başarılı olmak istiyoruz, bu da hedeflerimizden bir tanesi. Bunu da söylediğim gibi çalışarak, hatalarımızı düzelterek, eksik yönlerimizi gidererek yapabiliriz. Umuyorum ki her şey bu anlamda güzel olacak gelecek için.” şeklinde konuştu.

Szalai, sarı-lacivertli kulübün taraftarları hakkında ise şu övgülerde bulundu:
“Taraftarımızdan her zaman pozitif geri dönüşler alıyorum. Takım adına şunu da söyleyebilirim ki bizim taraftarımız gerçekten harika! Takım içerisindeki herkes bunu hissediyor. Dün antrenman sonunda taraftarımızla burada konuşma fırsatımız oldu. Benim için gerçekten harika bir histi. Beni yanlarına çağırdılar, birbirimize ‘merhaba’ dedik ve küçük de olsa iletişim kurma durumumuz oldu. Tabii ki bu küçük anlar; bizler için çok anlamlı. Biz, en iyi taraftara sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Fenerbahçe taraftarı en iyi taraftar. Biz de onlara bütün mutlulukları vermek istiyoruz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı