Attila Szalai gerçeği ortaya çıktı! Ayrılık...

Fenerbahçeli Attila Szalai'nin son iki maçta yedek soyundurulmasının arkasında takımdan ayrılacak olmasının yattığı öne sürüldü. Yönetimden ise bu iddiaya yanıt geldi.

SPOR 27.11.2021, 16:50
7
Attila Szalai gerçeği ortaya çıktı! Ayrılık...
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında Apollon Limassol'den kadrosuna kattığı Attila Szalai, kısa süre içerisinde gösterdiği başarılı performansla değerini katlamış ve Avrupa'nın önde gelen kulüpleriyle anılmaya başlamıştı. Macar futbolcunun Galatasaray ve Olympiakos maçlarında yedek soyunması ve yerini Marcel Tisserand'a kaptırmasının altında takımdan ayrılacak olmasının yattığı öne sürüldü.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre Sarı Lacivertliler, 23 yaşındaki stoperi devre arasında 20 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında Chelsea'ye satmaya hazırlanıyor. Tarafların prensip anlaşmasına vardığı ve bu nedenle herhangi bir sakatlık durumunun transferi olumsuz etkilememesi adına 1.92 boyundaki savunmacının oynatılmadığı belirtildi.

Sarı Kanarya ise resmi internet sitesinden yayımladığı bildiriyle bu haberi yalanladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Bugün Sabah Gazetesinde Uğur Çem imzalı, oyuncumuz Attila Szalai’nin ilk on birde olmayışı ile ilgili yazılan; içeriği transfer iddialarına dayandırılan ve 'herhangi bir sakatlığın transferi olumsuz etkilememesi için kulübede tutuluyor' denilen haber, baştan aşağı yalandır.
Futbolun gerçeklerinden bu kadar uzak bir haberi gazetecilik etiği ile bağdaştıramadığımız gibi kamuoyunun da “sözde haber”e itibar etmemesini rica ediyoruz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı