Augsburg, Berisha'yı F.Bahçe'den 4 milyon Euro'ya alıp 20'ye satacak

Bundesliga ekibi Augsburg, Fenerbahçe'den kiraladığı Mergim Berisha'nın performansından oldukça memnun ve futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünüyor.

SPOR 12.05.2023, 22:20
3
Augsburg, Berisha'yı F.Bahçe'den 4 milyon Euro'ya alıp 20'ye satacak
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı fakat bekleneni veremeyen forveti Mergim Berisha, Augsburg'da parlak bir performans göstererek yönetimin gözüne girmeyi başarmıştı. 
Forvet oyuncusu bu süreçte Almanya'dan milli takım daveti de aldı. Augsburg'un oyuncunun yükselen performansı nedeniyle sözleşmesindeki satın alma opsiyonunu kullanmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Kiralık anlaşmasına göre; Augsburg'un Fenerbahçe'ye satın alma opsiyonu karşılığı olarak 4 milyon Euro ödemesi gerekiyor. 
Alman kulübü, bu bedeli ödeyerek oyuncuyu kadrosuna kattıktan sonra daha yüksek bir bedelle satmayı planlıyor. Kicker'in haberine göre; Augsburg satıştan 20 milyon Euro gelir bekliyor. 
Bu durum gerçekleşirse Alman kulübü, transferden 16 milyon Euro kar edecek. 
Fenerbahçe, oyuncuyu Red Bull Salzburg'tan 5 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Augsburg, satın alma işlemini tamamladığında sarı-lacivertli kulüp oyuncudan 1 milyon Euro zarar edecek. 
Diğer taraftan Mergim Berisha'nın da kariyerinde bir sonraki adımı atmak adına Augsburg'tan ayrılmaya sıcak baktığı belirtiliyor. 
Bu sezon Augsburg formasıyla 21 Bundesliga maçına çıkan Berisha, bu maçlarda takımı adına 9 gol ve 4 asistlik katkı sağladı. 
25 yaşındaki forvet oyuncusu Fenerbahçe döneminde çıktığı 23 Süper Lig maçında 5 gol ve 2 asistlik katkı sağlamıştı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı