Ayçiçek yağı fiyatında indirim! Ayçiçek yağı fiyatları orada değişti

Ayçiçek yağı fiyatları sonrası vatandaşlar ayçiçek yağında indirim ve kampanyaları takip ediyor. Has Gross, ayçiçek yağı fiyatı için indirim yaptı. Biryağ ve Yudum ayçiçek yağı fiyatı için geçerli...

EKONOMİ 26.07.2022, 16:25
9
Ayçiçek yağı fiyatında indirim! Ayçiçek yağı fiyatları orada değişti
Ayçiçek yağı fiyatları için bir market zinciri daha indirim kararı aldı. Mutfakların en önemli maddesi ayçiçek yağı artan fiyatları ile baş döndürürken bir marketten daha ayçiçek yağı fiyatı için indirim kararı geldi. Ayçiçek yağı fiyatları tarafında tüketici indirimlerin devam etmesini bekliyor. Ayçiçek yağında indirim marka olarak Biryağ ayçiçek yağı fiyatı ve Yudum ayçiçek yağı fiyatı için geçerli olacak.
5 litre ayçiçek yağı fiyatı marketlerde 170 TL’yi geçti. Markasına göre değişen ayçiçek yağı fiyatları hanelerin ekonomisini de elbette zorluyor. Birçok zincir markette ayçiçek yağı fiyatı için zaman zaman indirim yapsa da indirimler zamları bir türlü geçemiyor. Dün de BİM, A101, ŞOK ve Migros’tan önce CarrefourSA ayçiçek yağı fiyatı için indirimle başlamıştı.Toptan ve perakende satışlarıyla bilinen Has Gross market ayçiçek yağı fiyatı için indirime gitti. Has Gross her ilde ve ilçede olmasa da bilen müşteriler için ayçiçek yağında yapılan indirim faydalı olacaktır. Ayçiçek yağında yapılan indirime göre, 18 litre Biryağ ayçiçek yağı fiyatı ve Yudum ayçiçek yağı fiyatı uygun fiyattan müşterilere ulaştırılıyor.
Has Gross şubelerinde 18 litre Biryağ ayçiçek yağı fiyatı ile 5 litre Yudum ayçiçek yağı fiyatı 549.99 TL’den satılıyor. Diğer zincir marketlerdeki piyasalara göre, 5 litre Biryağ ve Yudum ayçiçek yağı fiyatlarının ise ortalama 152 TL’ye denk geliyor.
CarrefourSA ayçiçek yağı fiyatlarını merak ediyorsanız bu içeriğe göz atabilirsiniz…

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı