Ayçiçek yağı fiyatları indirim ile şaşırtacak! Toplam 60 TL indirim

Ayçiçek yağı fiyatları gelen zamlarla adından söz ettiriyor. Öte yandan ayçiçek yağı fiyatı üzerinden kampanyalar da kızıştı. Vodafone uygulaması ilk 3 alışverişe 60 TL indim kampanyası başlattı.

EKONOMİ 07.12.2021, 13:05
45
Ayçiçek yağı fiyatları indirim ile şaşırtacak! Toplam 60 TL indirim
Ayçiçek yağı fiyatı ile yeniden gündemden düşmüyor. Ayçiçek yağı fiyatları için yapılan kampanyada büyük bir indirim var. Marketlerin ayçiçek yağı kampanyalarının yanı sıra GSM şirketlerinde de ayçiçek yağı fiyatları savaşı kızıştı. Online alışveriş siteleri veya uygulamaları kampanyalarında sık sık ayçiçek yağı indirimlerine yer veriyor. Ayçiçek yağı için Vodafone Yanımda Süpermarket uygulaması tarafından yapıldı.
GSM şirketi Vodafone Yanımda uygulaması üzerinde 7 binden fazla üründe indirim yaparken ilk kez alışveriş yapacak olan tüketicilere ise ilk 3 alışverişleri için 60 TL indirim sözü verdi. Uygulamadan verilen siparişler tüketicinin kapısına kadar getiriliyor. Vodafone Yanımda Süpermarket uygulamasında 4 litre Orkide marka ayçiçek yağı  fiyatı için indirimin yanı sıra müşterilere 2 GB hediye internet veriyor. Vodafone Süpermarket Yanımda uygulamasında şu anda 4 litre Orkide Ayçiçek yağı fiyatı 83,90 TL’den (stoklarla sınırlı olabilir) satılıyor. İlk üç alışveriş yapan kişilere toplam 60 liralık indirim verilecek.Uygulamada 4 litrelik ayçiçek yağı satış fiyatı 83,90 TL. Evin ayçiçek yağı 2 lt fiyatı ise 39,90 TL'den satılıyor. Söz konusu ayçiçek yağı fiyatı indirimi ve bedava internet almak için Vodafone yanımda uygulamasını Anroid veya ios telefonunuza indirerek alışveriş yapmak… Alışveriş için Vodafone müşterisi zorunluluğunuz bulunmuyor. İndirim ve hediye internet için Vodafone Süpermarket Yanımda sitesinde detaylı bilgiler sunuluyor.
Vodafone Yanımda Süpermarket uygulamasında ayçiçek yağı yanı sıra zeytinyağı fiyatları da yer alıyor. Marka ve litresine göre değişen sıvı yağ fiyatlarında Lio Riviera Zeytinyağı 1 lt fiyatı 31 TL ve Komili Riviera Zeytinyağı 2 lt  fiyatı ise 102,95 TL’den satışa sunulmuş durumda.
Market alışverişlerini Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden yapan Vodafone’lular için de ilk alışverişinde 10GB, sonraki her alışverişinde ise 2GB hediye internet kazanacak. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı