Ayçiçek yağı fiyatları orada düşürüldü! Zincir markete duyan koşuyor

Bir hayli artan ayçiçek yağı fiyatları vatandaşın gündeminden düşmüyor. Birçok vatandaş ayçiçek yağı rafları önünde fiyatları görürken şaşırırken zincir market MİGROS ayçiçek yağ fiyatını indirdi...

EKONOMİ 04.06.2023, 21:50
Ayçiçek yağı fiyatları orada düşürüldü! Zincir markete duyan koşuyor
Ayçiçek yağı fiyatları tarafında yeni bir gelişme yaşandı. Türkiye’de faaliyet gösteren zincir market MİGROS, 1 litre ayçiçek fiyatı ile 4 litre ayçiçek yağı fiyatı için kampanya yaptı. Migros raflarında ayçiçek yağı fiyatları markasına ve litresine göre değişkenlik gösteriyor.
Mutfakların baş köşesinde olan ayçiçek yağı fiyatları son yıllardaki artışıyla bir hayli konuşuldu. Öyle ki zamlar sonrası bazı ayçiçek yağı markaları 3 litrelik ayçiçek yağını piyasa çıkarttı. 
5 litre ayçiçek yağı fiyatı 130-150 TL arasında gidip geliyor. Birçok vatandaş ise bu durum karşısında artık güncel ayçiçek yağı fiyatları listesini takip etmekten çekiniyor. 
Ayçiçek yağı fiyatları geçtiğimiz yılın son aylarına göre çok yüksek olmasa da  yine de bütçeyi zorluyor. Migros markette ise ayçiçek yağı fiyatlarına yaptığı son indirimle dikkatleri üzerine çekti. Migros 1 litre ayçiçek yağı fiyatı için sadece 32 TL istiyor. 
Güncel ayçiçek yağı fiyatları gelen büyük zamlardan sonra birçok vatandaşı şaşkına çevirirken Migros 4 litre Yudum ayçiçek yağı fiyatını düşürdü. 

Zincir market Migros, 4 litre Yudum ayçiçek yağı fiyatı için 129,90 TL satmaya karar verdi. Normalde Yudum ayçiçek yağı satış fiyatı 149,90 TL’den satılıyordu. 
İndirimli ayçiçek yağı almak için Migros marketlerin tüm şubeleri tercih edilebilir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı