Ayhan Sefer Üstün: Dosyaların açılmasından korkuyorlar

Melih Gökçek’in, Millet İttifakı genel başkanlarına yönelik hakaret ve trollük seviyesindeki açıklamaları kamuoyunda tepkiye neden oldu.

GÜNDEM 09.03.2023, 04:35
Ayhan Sefer Üstün: Dosyaların açılmasından korkuyorlar
Hakkında birçok iddia bulanan ve son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi sırasında istifası istenilen İ. Melih Gökçek’in, Millet İttifakı genel başkanlarına yönelik hakaret ve trollük seviyesindeki açıklamaları kamuoyunda tepkiye neden oldu.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, İ. Melih Gökçek’in bu hakaretlerinin yapmasının sebebini seçim kaybetme korkusu olduğunu söyleyerek, “Melih Gökçek kalan ömründe hapse girmemenin derdinde! Onun telaşı içinde. Çünkü gönderilen dosyaların tamam adliyede bekliyor. İktidar değişirse anlayış değişecek, bakan değişecek, burada tutulan dosyalar devreye girecek. Korkusu tam olarak budur” dedi.
Millet İttifakı, cumhurbaşkanı adayını açıklamasının ardından iktidar temsilcileri ve trolleri ittifak parti genel başkanlarına yönelik ağza alınmayacak sert sözler sarf etmeye başladı. Özellikle şaibelerin ve hakkında birçok iddia bulunan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek’in de Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile ilgili hadsiz cümleler söylemesi tepkilere neden oldu.

Görev yaptığı sırada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifası istenilen ve daha sonrasında görevden alınan İ. Melih Gökçek’in de siyasetin birleştirici gücü olan Temel Karamollaoğlu ve Ahmet Davutoğlu hakkında trollük seviyesine ifadeleri sosyal medyada ve siyasi partilerde büyük tepkiyle karşılandı. Ayrıca iktidar tarafından desteklenen onlarca trol, Millet İttifakı genel başkanlarına yönelik hakaretlere başvurması da dikkat çekiyor.

TV5’te yayınlanan Kulis Ankara programında Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, İ. Melih Gökçek’in açıklamalarıyla ilgili, “Bunların kaybedecek çok şeyi var. Melih Gökçek kalan ömründe hapse girmemenin derdinde! Onun telaşı içinde. Çünkü gönderilen dosyaların tamam adliyede bekliyor. Ayrıca bir kararname çıkartarak belediyelerle ilgili teftişi İçişleri Bakanlığına aldılar. Geri kalan dosyalar da İçişleri Bakanlığında bekliyor. İktidar değişirse anlayış değişecek, bakan değişecek, burada tutulan dosyalar devreye girecek. Korkusu tam olarak budur. Eğer yolsuzluğunuz ve hırsızlığınız yoksa kimse korkmasın. Milletin kör kurşununa el uzattıysanız, hesabını soracağız. İşte bunlar, hırsızlıkların ve yolsuzlukların sorulacağı telaşıyla hakaret ve yalan dolu iftiralarını atıyorlar” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı