Aykut Kocaman isyan etti: Berbat bir hakemlik yaptı

Süper Lig'de galibiyeti bulunmayan Medipol Başakşehir, Göztepe karşısında da sahadan puansız ayrıldı.

SPOR 13.09.2021, 11:05
10
Aykut Kocaman isyan etti: Berbat bir hakemlik yaptı
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Göztepe ile yapılan mücadelede hakem kararlarına isyan etti.
Maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'nu eleştiren Kocaman, "Meslek hayatımdaki ilginç dönemlerden bir tanesi. Oyun adına birçok şey iyi gidiyor ama sonuç olarak yediğimize karşılık veremiyor, attığımızı koruyamıyoruz. Hakikaten insanın söyleyecek bir şeyi kalmıyor. Sözün bittiği yer" dedi.
Kocaman, "Tugay Kaan Numanoğlu tecrübeli hakemlerin çok net yaptığı şeyi yaptı. Maçın gidişatını bu taraftan bu tarafa çevirdi. 3-4 tane atağımız faulle kesildi. Ucuz fauller. Bu arkadaş çok iyi becerdi. Berbattı" diye konuştu.
'Berbat bir hakemlik yaptı'
Takımının mücadeleden puan almadan ayrılması sonrasında açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, "Maçın hakemine de özellikle bir şekilde söylemem lazım. Berbat bir hakemlik yaptı. Özellikle maçın gidişatını etkileyen, sonucu etkileyen bir şey olmadı ancak tecrübeli hakemlerin sergilediği bir davranış şekli vardır. Oyunun gidişatını faullerle gibi kararlarla etkilerler. Berbat bir hakemlik yaptı, oyunun son 5 dakikasında bize uydurma fauller vermeye çalıştı" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı