Azerbaycan ve Türkiye arasındaki e-ticaret’in yıldızı: trendyollo.com

2019 yılından İstanbul’da kurulan trendyollo.com Türkiye'den Azerbaycan ve Rusya'ya kara ve hava yolu ile hızlı, rahat, güvenli ve kısa süreli koli taşımacılığı gerçekleştirmektedir

BİLİM VE TEKNOLOJİ 30.04.2022, 22:45
13
Azerbaycan ve Türkiye arasındaki e-ticaret’in yıldızı: trendyollo.com
Bilindiği üzere teknolojinin kısa sürede büyük bir hız kazanması ticaret dünyasının da kurallarını neredeyse değiştirdi. Şöyle ki artık geleneksel ticaret yerini e-ticaret'e bırakıyor. E-ticaretin de kendine has hem geleneklerden gelen hem de kendisine has bazı kuralları var. Geleneksel ticarette olduğu gibi e-ticarette de güvenirlilik, sağlam ürün tercihi büyük bir önem kesp ediyor. E-ticaretin gelenksel ticaretten en büyük fakı ise hız! Hız e-ticarette büyük bir öneme sahip. Hız ve güvenirlikle piyasada tutunan şirtketler kısa sürede yol alırken bu iki temel prenisplerden uzak kalan şirketler piyasadan siliniyor. Bugün uluslararası ticarette kendine yer edinen e-ticaret şirketlerinden bir tanesi de ''trendyollo.com''.
trendyollo.com her gün yüzlerce müşteriye teslimat yaparak Azerbaycan ve Türkiye arasında "e-ticaret" alanında büyük ilgi görerek, mal taşımacılığı alanında vatandaşların güvenini kazandı. 2019’da kurulmasına rağmen kısa sürede bir marka haline gelen trendyollo.com Trendyol gibi e-ticaret şirketleriyle yaptığı iş birliği ile her geçen gün daha fazla kişiye ulaşıyor.  Dijital Platformlarda da etkin olan firima  https://www.trendyollo.com/ ve https://www.yukum.az/ web sitesi ile her gün binlerce insana hizmet veriyor.
Sosyal medya da 400 bin takipçisi olan kargo şirketi yaptığı kampanya ve indirimleri müşterilerine kısa bir sürede aktarıyor. Yüküm Kargo’nun fırsat ve avantajlarından haberdar olmanız için  web sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı