Babacan'dan Bahçeli'ye cevap: Krizlerin ortağı cehaletini gizleyemedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugünkü grup toplantısında Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ı da hedef almasına Babacan'dan cevap geldi: “Krizlerin ortağı cehaletini yine gizleyemedi.”

SİYASET 08.06.2021, 17:55
3
Babacan'dan Bahçeli'ye cevap: Krizlerin ortağı cehaletini gizleyemedi
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugünkü MHP Grup Toplantısı’nda AK Parti’den ayrılarak yeni iki parti kuran Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’a sert sözlerle hedef aldı. Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin lideri Bahçeli, konuşmasının bir bölümünde, “Türkiye’de başbakanlık yapmış bir şahsın, kendisiyle birlikte mezara gitmesi gereken sırları döküp saçması, bu devletin kimlerin elinde kaldığına bariz bir delildir. Bu serokun yanında sakın konuşmayın, aman ha sır verme gafletine düşmeyin, dil ile düğümlenenin diş ile çözülemeyeceğini aklınızdan çıkarmayın. Keza aynı şey selamsız Babacan için de geçerlidir.” ifadelerini kullandı.
Bahçeli’nin sözlerine Ali Babacan’dan Krizlerin ortağı cehaletini yine gizleyemedi. İlgilenmiyoruz, işimize bakıyoruz.” ifadesiyle cevap verdi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya platformu Twitter hesabından şunları yazdı: “Krizlerin ortağı cehaletini yine gizleyemedi. Sorunların altına imza atanların, ülkeyi fakirleştirenlerin hakaretleriyle vakit kaybetmiyoruz. İlgilenmiyoruz, işimize bakıyoruz.”
Krizlerin ortağı cehaletini yine gizleyemedi.Sorunların altına imza atanların, ülkeyi fakirleştirenlerin hakaretleriyle vakit kaybetmiyoruz.İlgilenmiyoruz, işimize bakıyoruz.#ÇözümDEVAda
— Ali Babacan (@alibabacan) June 8, 2021

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin söz konusu konuşmasının ilgili bölümü şöyle:
Krizlerin ortağı cehaletini yine gizleyemedi.Sorunların altına imza atanların, ülkeyi fakirleştirenlerin hakaretleriyle vakit kaybetmiyoruz.İlgilenmiyoruz, işimize bakıyoruz.#ÇözümDEVAda — Ali Babacan (@alibabacan) June 8, 2021
“Siyasette idara tamamdır, müdara da tamamdır, ama dubaraya yer olmamalıdır. Ne var ki dubaracı yüzler siyasette çok faal ve çok fazladır. Geçmişine sırt dönüp çıkarlarının peşine düşenlerin görünürlüğü artmıştır. Devletin en üst makamlarında görev alanların mahremiyetlerine emanet olan konuları ulu orta konuşmaları, dün birlikte olduklarını bugün karalamaya çalışmaları münafıklık alametidir.
Türkiye’de başbakanlık yapmış bir şahsın, kendisiyle birlikte mezara gitmesi gereken sırları döküp saçması, bu devletin kimlerin elinde kaldığına bariz bir delildir. Ketumiyet yoksa karakter yoktur. Gizlemesini bilmeyenin yönetmesi mümkün değildir. Serok Ahmet böyle biridir. Gelecek Partisi’nin yöneticilerine tavsiyem şudur; bu serokun yanında sakın konuşmayın, aman ha sır verme gafletine düşmeyin, dil ile düğümlenenin diş ile çözülemeyeceğini aklınızdan çıkarmayın. Keza aynı şey selamsız Babacan için de geçerlidir.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı