Babacan'dan CHP'li Bülent Kuşoğlu'na: Paniğe gerek yok, henüz erken

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun 6'lı masa açıklamasına ilişkin, "Panik havasına gerek yok. Rahat olalım. İsim konuşmak için henüz erken." dedi.

SİYASET 16.09.2022, 18:00
3
Babacan'dan CHP'li Bülent Kuşoğlu'na: Paniğe gerek yok, henüz erken
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Elazığ’da kahvaltı programda gazetecilerle bir araya geldi. DEVA Partisi Lideri Babacan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun, "Kılıçdaroğlu'nun dışında aday çıkarmak 6'lı masanın dağılması anlamına gelir" sözleri konusunda da değerlendirmede bulundu. 
Ali Babacan, şunları söyledi:
"Aslında toplumun ortak kanaatinin ne yöne evrileceğini bize gösterecek. Onun için henüz erken diyoruz. Zamanı gelince bütün bu toplumsal tartışmaları izlemek lazım, vatandaşlarımızın kanaati bizim için çok önemlidir. Ama bütün bilgiler şeffaf ve açık biçimde ortada olursa, vatandaşlarımız o bilgiler ışığında bu değerlendirmeyi daha sağlıklı yapabilir. Onun için heyecanlanmayalım, panik havasına gerek yok. Rahat olalım. Günü geldiği zaman en doğru adayı tespit eder, o adayla yolumuza devam ederiz. Tabi ki her partinin iddiası olacak bu doğal bir şey. 6'lı masadaki her parti ayrı ayrı. Biz altılı masaya oturduk diye birleşip tek parti olmadık ki. Partilerin herhangi birisinin bu ülkenin sorunlarını çözeceğine inansak biz DEVA Partisini kurmazdık ki."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı