Babacan'dan Erdoğan'a bomba yanıt: Yine benim başarılarımla övünüyor

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomiye yönelik sözlerine yanıt verdi. Babacan, "Erdoğan, tek imzayla yönettiği ekonomiyi batırınca yine bizim başarılarla övünüyor" dedi.

GÜNDEM 03.01.2023, 21:25
2
Babacan'dan Erdoğan'a bomba yanıt: Yine benim başarılarımla övünüyor
DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Memur-Sen’in bugün Ankara’da düzenlediği 'Sözleşmeliye Kadro Şenliği’nde yaptığı konuşmada ekonomiye yönelik söylediği sözlere, sosyal medya hebasında yaptığı paylaşımla yanıt verdi.
Babacan, paylaşımda şunları kaydetti:
“Sayın Erdoğan, tek imzayla yönettiği ekonomiyi batırınca yine bizim dönemdeki başarılarla övünüyor. Rahat olsun. Krizden çıkış planı yine bizim elimizde. Kendisinin birkaç ay sonra bize devredeceği borçları da kapatacağız.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı konuşmasında "Konut edindirme yardımı, (KEY) yıllarca vatandaşımızdan kesilen 3,5 milyar liranın günümüz rakamları ile 20,3 milyar liranın hak sahiplerine ödemesini biz gerçekleştirdik. Ey CHP, sizler halkımızdan bu paraları topladınız. Biz bunları tekrar sahiplerine ödedik. Tasarrufu teşvik hesaplarında toplanan 17,1 milyar lira tutarındaki kaynağı çalışanlarımıza biz ödedik biz. Ne dedik, devlet vatandaşına borçlu olamaz. Altılı Masa'da olanlar var ya onlar bu süreci iyi bilirler. İçlerinden bir tanesi var, 'Devlet olarak bunu ödeyeceksin' diyen benim. Bu talimatı veren benim. Bunları şakır şakır ödedik." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı