Babacan'dan Erdoğan'a gözdağı: Tereyağından kıl çeker gibi seçimi...

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, yarın yapılacak Altılı Masa toplantısı öncesi açıklama yaptı. Babacan, "Yarın Altılı Masa'ya bir aday önerisiyle gitmeyeceğiz" dedi.

GÜNDEM 25.01.2023, 22:30
4
Babacan'dan Erdoğan'a gözdağı: Tereyağından kıl çeker gibi seçimi...
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yarın yapılacak Altılı Masa toplantısına ilişkin konuştu. Toplantıda ağırlıklı olarak usul ve yöntemin konuşulması gerektiğini belirterek, toplantıya aday önerisiyle gitmeyeceklerini söyledi.

Parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündemi değerlendiren Babacan "İktidarı, tereyağından kıl çeker gibi değiştireceğiz. Endişeye mahal yok. Hemen ardından derhal sorunları çözmek için kolları sıvayacağız. Seçim akşamı sonuçlar açıklanınca göreceğiz ki, seçimin yıldızı DEVA Partisi, Altılı Masa'nın ortak adayı da Türkiye'nin cumhurbaşkanı seçilmiş" diye konuştu.

"Altılı Masa'ya cumhurbaşkanı adayı önerisinde bulunacak mısınız? Bu isim masadan mı, dışarıdan bir isim mi olacak" sorusuna yanıt veren Babacan, "Yarınki Altılı Masa toplantısında ağırlıklı olarak usul ve yöntemin konuşulması gerektiğini düşünüyoruz. Sayın genel başkanlardan isim öneren, bazı isimlerle ilgili istişare yapmak isteyenler olursa, kuşkusuz o istişare içinde biz de oluruz ama biz yarın Altılı Masa'ya bir aday önerisiyle gitmeyeceğiz. Bir sistem ve usul tartışması hazırlığı içinde altılı masaya oturacağız." dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı