Babacan'dan Erdoğan'a 'imza' yanıtı: Haydi at elini tutan mı var?

DEVA lideri Ali Babacan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İmza atmasaydım bir şey yapamazdı" sözüne yanıt verdi. Ekonominin kötü yönetildiğini söyleyen Babacan, "Haydi at imzayı, elini tutan mı var?" dedi.

GÜNDEM 15.01.2023, 16:30
3
Babacan'dan Erdoğan'a 'imza' yanıtı: Haydi at elini tutan mı var?
DEVA Genel Başkanı ve eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan, AK Parti iktidarının ekonomiyi getirdiği durum hakkında yaptığı eleştirilere yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ‘İmzayı atmasaydım yapamazdı’ şeklindeki sözlerine yanıt verdi. Ekonominin son 4 yıldır çok kötü yönetildiğini söyleyen Babacan, "Haydi at imzayı, elini tutan mı var?" dedi.

Partisinin eylem planlarının tanıtıldığı toplantıda konuşan Babacan, "Ben bunları anlatıyorum. ‘İmzayı atmasaydım yapamazdı’ diyor. At bir imza çöz sorunları, hadi at imzayı, elini tutan mı var? Dört buçuk yıldır bu ülkenin ekonomisini batırdın. Seçime dört ay kala mı hatırlıyorsun ekonomiyi, adaleti. dürüst ve ehil kadrolar olmazsa olmaz. Kararları istişareyle almazsan olmaz. Adaleti tesis etmezsen olmaz. Olmayacak. 2001’de beraber yola çıktığımız Erdoğan sözünden döndü. Külliyenin tepesine çıktı ve ‘yıkın bunu diyerek’ demokrasiye gözünü dikmeye başladı. Yola çıkarken kendisine milyonlarca insan destek vermişti, yola ne için çıktığını unuttu. Güç yozlaştırıyor. Ben artık orada duramazdım, istifa ettim.” ifadelerini kullandı.

İstişare kültürünü yeniden inşa edeceklerini her siyasi partiyle görüşeceklerini ifade eden Babacan, “Altılı Masayı bir türlü anlamıyorlar. Beraber oturup ülkenin sorunlarını istişare etmeyenler, tek imza atanlar bu ülkenin sorunlarını anlamaz” dedi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı